Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] SOTM#1 Pobjednik!

478 pregleda · 27 odgovora · otvorena 21.07.2010. u 20:35

Da privedemo kraju i ovaj prvi SOTM ( Sig of the Month). Tema prvog SOTMa bila je : World Championship Africa 2010. Imali smo ukupno 13 predanih radova, sto je zadovoljavajuce.

U finale su usla 3 rada:

1.

2.

3.

U finalnom glasanju
-Rad broj 1. dobio je 4 glasa
-Rad broj 2. dobio je 0 glasova
-Rad broj 3. dobio je 3 glasa

Iako je jos jedan korisnik ostao da glasa kroks, on trenutno nije prisutan, i nece biti jos par dana. Njegovom odlukom moze doci do izjednacenja, ali opet bi pobijedio rad broj 1. zbog vise glasova u prvom krugu, takva su pravila.

Da bi smo mi priveli kraju ovaj contest, necemo cekati njega, nego cemo odmah proglasiti pobjednika.

PRVO MJESTO - elDin
DRUGO MJESTO - archie
TRECE MJESTO - KajotY

Ja ovdje ne zasluzujem da udjem u prva 3, ovaj rad sam sklepao za 3 minute prije nego sto cu otvoriti temu sa radovima, sto se mene tice ima drugih radova koji su bolji od ovoga, ali sta je tu je. Ja necu uzimati sebi nagradu, jer mi ne treba, bit' ce nagrade za 1. i 3. mjesto.

Dakle pobjednik prvog SOTMA je: elDin

Cestitke.
Pa normala ko će drugi nego eldin  Čestitam svima 
cestitam eldinu te moderatorima sto su uspjesno obavili prvi SOTM, svaka cast ,

Post dobio aplauz od archie

Čestitam elDinu. Svako novo takmičenje elDin. Ko je pobjednik? elDin. Potrudite se pa mu uzmite titule koje ima
Gj al iskreno drugi sig je po meni bolji, možda se jedino font ne uklapa u sliku.
Pa nije me ni začudilo.
Zašto elDin ne bude moderator u FanArt-u ?
Čestitam elDinu , također svim učesnicima ovog "sig of the month" takmičenja .

I zaslužijo je.
Fakat da će elDin pobjedit, archie nije ni tvoj loš, kayotiev također, al da vam kažem, elDin vas dobi za nekih 10 minuta 
Svaka ćast ovome momku = ] On mi je najbolji ovdje na g.ba photoshoper iskreno 
- Svaka čast pobjedniku i na uspješno održanom SOTMu
Cestitke.

Ovaj 2. rad je totalno los, stvarno sam razocaran kad vidim da si ti to radio.
Čestitke elDinu, očekivao sam da će on pobjedit.
Cestitke pobjedniku, takodjer cestitam moderatorima sto su uspjeli ovo organizirat'  .

gj Eldine . 
Čestitam pobjedniku,kao i svim ostalim učesnicima.
cestitke pobjednicima a posebno eldinu mojem najdrazem radu i glasao sam za njega ofc, ovako

pobjednik je zasluzio da pobjedi odlican sig border na mjestu slaze se uz sig ne nabacan sig samo smudge kvalitetan smudge i takodjer mi se svidja sto nije u vise boja text i font bi se ne svidjaju svidja mi se ono villa ali iznad ono david nije uklopljeno uz donji text al sve u svemu zasluzio je pobjedu

archijev rad je isto tako dobar extra nabaceni brushevi uz extra uklopljen font i text a posebno mi se svidja ispod ova plava siroka ciza nez kako bi je nazvao samo jedna zamjerka je da se ovoiko svjetlosti sa ljeve strane nije trebalo ubaciti jer se ne uklapa uz background siga znaci mogao si na color burn svejedno 

kajoty pa et nez sta bi za njega rekao vidi se da ima ideja tu se vide brushevi nez je smudgao mozda i jest sry ako grijesim al et mislim da zasluzuje 3 mjesto jer je bio najjbolji od ostalih radova...

toliko od mene

zao mi je sto nisam ucestvovao kaze predati radove do 15og a glasanje pocelo 14og pa me to zeznulo etc... 
OMGWTF pobjednik sa sigom uradjenim u 5 minuta :D

haj fala 

Post dobio aplauz od archie

Svaka cast pobjedniku vrijedilo je ucestvovat, za mene je i moje 4. mjesto odlicno .
Cestitke pobjedniku, iako je drugi sig od archia po meni dosta bolji!!
sigurno nesto najbolje sto je dosad uradjeno na gamers.ba..jedva cekam sledeci sotm samo treba malo mani rok za rad...
Šteta.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.