Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[TUT]MYM logo creating

2.473 pregleda · 41 odgovor · otvorena 24.06.2009. u 13:35

Dobar dan,zdravo,selam,wazap...dragi gameri...nedavno je otvorena tema u kojoj je neko trazio psd ili tut za MYM-ov logo...dakle ja sam napravio logo po svojim uputama bez necije pomoci i to,sam sam crtao i bojao maskotu te i sve ostalo
- Tutorial koji sam napravio postavit cu ovdje sad...ako se jasno ne vidi ovako dakle samo desni klik na sliku i veiw image...dakle tut:

Posto sam malo brze uradio taj logo...ev logo koji sam napravio prije par dana,dakle i u tut-u je ali evo u potpunoj rezoluciji:

Ako neko ne zna crtiati maskotu ili nije u mogucnosti,stavit cu psd. maskote koju sam crtao(NEMOJTE JE ZLOUPOTREBLJAVATI NA SVAKAKVE NACINE!!!):

Potrudio sam se da vam napravim tut i sve ovo ostalo zato molim ispostujte sve i nemojte zloupotrebljavati!

EDIT: PSD. od loga nedam iz nekih svojih razloga,jedino dam ako neko posalje na pm neki dobaaaaaaar razlog za psd. loga!

(c) eldin94
:)
bravo kralju cestitam
ovim tutom si dokazo da si jedan iskusan fotošoper itd ..

!
Brate, prejak si, po meni si najjaci na ovome forumu za logoe.

VELIKI RESPEKT!
Bravo za tut i ovo ujedno moze biti vodic ne samo za mym logo vec za druge logoe ...neka osnova je ovdje napravljena sad se tu moze mjenjati puno toga...

Jos jednom kazem bravo za tut
SVAKA CAST 10/10
Svala cast 10 / 10 !

- Prejak tut !
RESPEKT!

Svaka chast ! Ovo treba znati uraditi ! Trebao bi biti jedan od moderatora!
Svaka chast brate.

Stvarno je predobro, samo tako nastavi.

11/10
Svaka cast odlicno je ovo ce mnogima posluziti kao i meni.
10/10
PiraTinstw je napisao/la:
moze se nekako napravit da bude spray u cs ?
da...al zavisi u kojem...u css-u nis lakse al u cs 1.6. isto znam al je malo teze

Post dobio aplauz od torQ7u_

epicinho je napisao/la:
bravo kralju cestitam :)
ovim tutom si dokazo da si jedan iskusan fotošoper itd ..

!
Potpisujem :)
Svaka cast brate, ovo si odradio odlicno dao si mi primjer kako da pocnem izradjivati logoe hvala ti puno!
Skidam kapu. 10/10
nedaji nikome psd , bit ce zloupotrebe.

Nisi trebao ni maskotu ostaviti ali eto..

Svaka čast !
krystal je napisao/la:
Skidam kapu. 10/10
nedaji nikome psd , bit ce zloupotrebe.

Nisi trebao ni maskotu ostaviti ali eto..

Svaka čast !
nea veze za maskotu...ima nekih koji nisu bas u mogucnosti da je naprave(ne mislim nista negativno) al ako ikom pomogne "halal" mu je
Svaka cast za tut bravo majstore 10/10 samo tako nastavi i bit ce nesto od tebe
brao jarane vidi se da si se potrudio da ovo uradis sto bolje mozess.Ja ti cestitam ; )
Respect.

Koristan tut
Cool

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.