Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sk logo and steelseries logo by jacky

373 pregleda · 15 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 00:20

Evo iz dosade napravih logo od SK - gaminga i Steelseries - a, pa ocijenite od 1 - 5. Nisam neki extra photoshoper, napravio sam na nekim dijelovima greške, ali valjda necete primjetit . U sk logo-u sam uzeo ono u sredini SK, mucio se da napravim ali nije islo, bolje da sam "ukro" nego razbio tastaturu . U steelseries logo - a je sve custom.

Sk gaming logo

Download psd :
http://www.2shared.com/file/6966599/6bc930af/Untitled-5.html

Steelseries logo :

Download PSD: ( nece nesto 2shared da mi otvori pa sam na rapid stavio)

http://rapidshare.com/files/263019510/steel.psd.html

Izostavio sam u SK logo - u ono Since i SK Gaming sto pise posto nisam znao koji je font.Takodjer u steelseriesa nisam znao onaj dole font.Ko mi nadje ta dva fonta dobit ce od mene 40 bodova.Saljite na PM.

Idoli koji daju 1 bezveze odjebite, fino napisite na temu 1, obrazlozi zasto
Nice, kod SS si malo fulio velicinu krugova al et GJ 3 za trud. Bolje da si napravio neke svoje logo-e nego kopiro al ae .
Radiš već urađeno ?

Sve u svemu jedna jaka 4 !
1) Mozda si se malo namucio oko "okvira"
2) A ovo si uradio u roku od 1 minute ja mislim... 2 kruga 2 "provouglaonika" i jedan jos krug .. .
Fino ^.^ 5
3/5

Nije losho?!!
najs job 4/5
Ev i ja cu napisato neki broj otafrlje. (7) Ju-hu! Napisao sam još jedan post.

J**o ga mačak, ako već pišete post obrazložite zašto je ta ocjena(pogledajte post od Scandala i Mahyra). A ne ko mulci pisat 4, 5, 10, svaka čast, najs etc. Ja pošto nemam pojma o ps, necu da komentarišem, glasao sam na anketi i ćao. Ako niste skontali, post vam se ne broji ako napišete samo par rijeci na temi. Morate barem 2-3 rečenice normalne napisat da vam se ubroji post.

no h8 !
Nije lose ali moraces jos proraditi na tome

3
joj ddebila svi se nes furaju na sk,mym. zivi svoj zivot boli te qurac za spawna
Ja sam ti dao 5icu jer si ulozio sigurno mnogo truda u to , a i dobro si to uradio svaka cast samo tako nastavi.
Jedna klimava 5 xD
Sve u svemu dobro je odradjeno ovaj od steel series nije bas nesto , ali eto za trud jedna petica
5

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.