Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hapoel vs Željeznicar

622 pregleda · 57 odgovora · otvorena 13.07.2010. u 13:24

Veceras pocinje 2 pretkoli kvalifikacija za ligu sampiona .
U 2 pretkolu za nas najzanimljiviji susret je susret Hapoela i Željeznicara .

Šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, večeras će u Tel Avivu u okviru 2. pretkola Lige prvaka odmjeriti snage sa Hapoelom.

Izraelska momčad u ovaj susret ulazi kao apsolutni favorit, no tako ne misli i jedan od najboljih fudbalera Željezničara Edin Višća.

"Svi smo nestrpljivi i željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk. Atmosfera u momčadi i više je nego dobra i zbog toga sam pred večerašnji duel optimist."
"Hapoel ima dobru momčad, no niti mi nismo loši, te sam uvjeren da se sa Izraelcima možemo ravnopravno nositi", rekao je za SportSport.ba Edin Višća.

Izraelska momčad sasvim sigurno će pokušati već u prvom susretu riješiti pitanje konačnog pobjednika ali Višća je uvjeren da će, ipak, odluka o tome koja će momčad igrati u 3. pretkolu, pasti u Sarajevu.

"Prvih pola sata susreta biće pravi pakao. Siguran sam da će igrači Hapoela krenuti furiozno, te da će pokušati postići pogodak na samom otvaranju susreta. Ako izdržimo te nalete, onda ćemo mi biti u prednosti. Motiva nam neće nedostajati i ja sam nekako uvjeren da možemo zabiti pogodak, odnosno da možemo u Sarajevo doći sa pozitivnim rezultatom, a onda uz podršku naših navijača i obezbjediti prolaz u narednu fazu takmičenja", zaključio je Višća.

Hapoel ( Izr ) - Željeznicar ( BiH ) - 20:00 h

Puno srece ♥.
- Joj ovih supaka Hordasa.. pa retardi maloumni mi smo vas bodrili kad ste igrali protiv jacih 10000 puta od vas... :/

Zeljo nogom, cao..
Idemo PLAVI veceras.

Da nam hoce Bog dat srece da nerjeseno izvucemo, ali tesko.

FORZA PLAVI !!!
Sretno Zelji , nadam se da cemo proci

SAMO HRABRO I PONOSNO .
Vetrox Djaba si osamario ACE-a i Quemu, vidis da su ljudi bili u pravu, da ce zeljo primit MIN. 3 gola
Ne kontam ko igra ovdje?
Jedini se Sehic trudi da jadan odbrani nesto,a ovi nasi ko balerine.
Osim postavio taktiku k'o protiv Slobode...

Jednostavno ne mogu da vjerujem da je ovo onaj Zeljo koji je uzeo PL BiH.Gube s 5:0 i brane se...WTF?

GL u Premier Ligi BiH,i aBd da ovdje odemo kuci hajirli sa SAMO 5-6 primljenih golova.
Ne znam fakat ... eto vidicete moj prvi post ... pun zelje da naprave dobar rezultat sam napisao "sretno komšijama ... " itd. jer sam navijac bordo tabora ali ovo stvarno je previse :S isprepadani , nemogu se sa loptom sastavit koda igraju protiv reala .. zaslosno al eto jbga...

Post dobio aplauz od ultranumb

Ja neznam ko gubi 5:0 , a tek prvo poluvrijeme

Sarajevo , Horde , Bog i Čaršija HEJ!!
kuniva je napisao/la:

Nesto govoris protiv Zelje, a Sarajevo bi jos gore odigralo...

Ovo pokazuje kakva je nasa liga :S

STRASNOO!
kuniva je napisao/la:

nediim je napisao/la:
Nesto govoris protiv Zelje, a Sarajevo bi jos gore odigralo...

Ovo pokazuje kakva je nasa liga :S

STRASNOO!
Brate FK Sarajevo zadnjih 5 godina prolazi barem 2. kola evropskih liga, takodje izbacivalo je puno jace timove od Hapoela.... Genk , Heilsengborg , Spartak Trnava ;) . Od stare ekipe Hapoela koja je prosle godine napravila solidan rezultat u evropi nije ostalo 5 igraca i imali su puno problema oko sastavljanja tima... Opet kazem nisam dusman da blatim Želju jer navijam za FK Sarajevo, cak sta vise nervirao sam se dok sam gledao utakmicu makar ovih prvih 45 min, moglo je puno puno bolje bit ... prevelik su im respekt dali jednostavno.
Ne želim da se prepirem i da spamam po temi , ako ti želiš da se prepireš imas GB i PM.

Hvala ćao.
Ne znam fakat ... eto vidicete moj prvi post ... pun zelje da naprave dobar rezultat sam napisao "sretno komšijama ... " itd. jer sam navijac bordo tabora ali ovo stvarno je previse :S isprepadani , nemogu se sa loptom sastavit koda igraju protiv reala .. zaslosno al eto jbga...
LinuX je napisao/la:
Ovi što pitaju što su ošamareni :

Kad naučite ovako razmišljati k'o ovaj dečko, dobićete aplauze.

PS. Navijaj sutra i za Racas, ole. xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.