Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Derby : Sarajevo - Zeljeznicar

472 pregleda · 49 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 10:12

Vase misljenje?

Moje misljenje da bi trebo Zeljo pobjedit jer je u ovom trenutku jaca ekipa i igra u boljoj formi ....

Evo i tabela kako izgleda:

1. Željezničar 56
2. Borac 53
3. Široki B. 48
4. Sarajevo 45
5. Zrinjski 45
6. Velež 37
7. Rudar P. 37
8. Leotar 37
9. Zvijezda 36
10. Sloboda 36
11. Olimpik 35
12. Travnik 33
13. Slavija 32
14. Čelik 29
15. Laktaši 28
16. Modriča M. 24

TM 87'

Ocekujem pobjedu Zeljeznicara, kao klub koji je u ovom trenutku u znantno boljoj formi.
Hz'SaA :D ...
-Zeljo je za sada najjaca ekipa u Bosni.
-A Sarajevo je daleko od one ekipe koje ja znam i koja je razvaljivala nekada.Tako da ce Zeljeznica da uzme 2:0 (po mom misljenju )

GL Pavi
boT_ je napisao/la:
Nema tu price Hz 8-)8-)8-)
Sta HZ pobjeduje, idi umij se sviju ti pa neigra Hz Zeljo u boljoj formi a i Bgm jaci smo
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

Naravno pobjeda,Naravno Sampioni !

Evo, evo ,evo, TITULE, evo, evo, evo, evrope, vadi, vadi, vadi, pasose, za sve ti hvala AMARE !!!!!
Aa mogao si nam nešto napisati o derbiju, trenutnu formu, stanje na tabeli, moguci sastav, dosadašnji ogledi...

Moje mišljenje, mislim da je najrealnije da bude X, Sarajevo da i izgubi od Želje opet s pobjedom protiv Borca ide u Evropu. Šteta što nema navijača, kao ni prenosa. Negdje sam čitao da je Hayat nudio 6 000 KM za prenos al' da su ovi iz Saraj'va glatko odbili. Kakogod nadam se da ce biti fair play igra, da ce bolji pobjediti i naravno da bude puno golova.

Samo ti, i niko više Sarajv'o i niko više.
Navijam za Hz.

Samo je tuga što neće biti navijača .

Ovo ce realno biti prodana utakmica :) i ovako nam je korumpirana citava liga. Sarajevu trebaju bodovi za evropu, želji za titulu bit ce gusto !!
1 - 0 za Sarajevo
Nema veće gluposti. Dođe derbi utakmica koju svi toliko čekaju, i ne možeš je gledati (čak i na tvu). I onda gdje za derbi ? Sjedit kući i refreshat rezultat preko neta :|
a derby ko derby . Niko ti vise nece otici na derby da gleda otakmicu vec idu oni ludi HZ i MANIACS koji samo zele da se pobiju i to im je sve u utakmici.

Nesto sam citao nez sta da kazem ali znam da je Sarajevo posebno cekalo ovu utakmicu da bi dobio 3 boda jer nisu mogli dobiti 3 boda radi Slobode u tuzli kad je bilo tad Zeljo nije glasao za a Borac jeste ima tu dosta toga ali sta bude bude .

Realno zeljo ima spremniju ekipu koja ove godine sve mete pred sobom . Ima izgradjenu skok igru i prekidi su njihova sansa ostalo ne znam za Sarajevo..

Moja procjena : 1 : 1
Željoooooooo ! :D Ima da pobijedi ovo!
Mi u Trebinje lako proc ovi izgube nasa europa ofo ono :D
Pobjeda Sarajeva : 31%
Pobjeda Zeljeznicara : 61%

ZELJEZNICAR ! naravno !

- Jucer bilo prejako na treningu Zeljeznicara, pun jug bio <3
Volimoo tee Saraj'vo vec godinamaaaaa

Pobjeda Saraj'va ! ! !
FosiL_ je napisao/la:
Aa mogao si nam nešto napisati o derbiju, trenutnu formu, stanje na tabeli, moguci sastav, dosadašnji ogledi...

Moje mišljenje, mislim da je najrealnije da bude X, Sarajevo da i izgubi od Želje opet s pobjedom protiv Borca ide u Evropu. Šteta što nema navijača, kao ni prenosa. Negdje sam čitao da je Hayat nudio 6 000 KM za prenos al' da su ovi iz Saraj'va glatko odbili. Kakogod nadam se da ce biti fair play igra, da ce bolji pobjediti i naravno da bude puno golova.

Sta mislis sto je FK Sarajevo odbio ponudu?Pa oni misle da je to liga prvaka pa mogu traziti tolike pare.Trazili su 40 000 KM za prenos derbia.Zasto?Pa vjerovatno zato da mogu da plate gradu sto su stadion demolirali,al niko nije lud.

Vidi teme,ja jos nisam cuo za FK HZ niti za FK TM.Mozel mi ko to objasniti?

Zeljeznicar hladno uzima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.