Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zeljeznicar- Hapoel Tel Aviv

305 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.07.2010. u 09:49

Željezničar (20.15) Hapoel

Stadion "Asim Ferhatović Hase"

Sudija: Karlos Klos Gomez (Španija)

Prva utakmica: Hapoel - Željezničar 5:0
Sastavi:

ŽELJEZNIČAR: Šehić, Gančev, Bogičević, Mešić, Radovanović, Svraka, Savić, Višća, M. Bešlija, Zeba (Stanić), Popović. Trener: Amar Osim.

HAPOEL: Ben Šinan, Kende, Da Silva, Badir, Jadin, Ben Dajan, Vermut (Roki), Zahavi, Šehter, Šivhon, Lala. Trener: Eli Gutman.

Fudbaleri Željezničara imat će izuzetno težak zadatak - da pred svojim navijačima pokušaju saprati sramotu koju su doživjeli na prvoj utakmici 2. pretkola Lige šampiona. Hapoel je u Tel Avivu razbio najbolji bh. klub i pobijedio s 5:0.

Amar Osim očekuje da će njegova ekipa pokazati mnogo više nego u Tel Avivu.

Podrška s tribina

- Priznajem da niko od nas, ni stručni štab ni igrači, nije očekivao ono što nas je zadesilo u Tel Avivu. Bili smo slabo organizirani, nepripremljeni za onako jakog protivnika, i to je moja krivica.

Možda smo trebali igrati bunker s devet igrača u zadnjoj liniji, ali mi, jednostavno, tako ne možemo i ne znamo igrati niti smo ikada igrali. Sada znamo šta nas očekuje i sigurno će biti bolje nego u prvom meču - rekao je menadžer i trener Željezničara.

Iako je jasno da je Željo već ispao iz Lige šampiona, Osim se nada da će dosta navijača doći da bodri ekipu.

- Sedam godina nismo igrali u Evropi i nadam se da će navijači doći na utakmicu iako ona nema poseban rezultatski naboj. Uz podršku s tribina, umanjen motiv protivnika te lošiji teren nego u Tel Avivu, što uvijek odgovara slabijoj ekipi, vjerujem da ćemo se dostojnije predstaviti - govori trener.

Dvije izmjene

Za razliku od prve utakmice utakmice, u sastavu će biti Muamer Svraka i Goran Gančev. Svraka će zamijeniti Milana Ćuluma na poziciji defanzivnog veznog igrača, Gančev će na desni bok, dok još postoje dileme ko će igrati u veznom redu.

I na kraju informacija za sve Plave navijace :
"Manijaci" se okupljaju na Grbavici

Navijačka skupina "The Maniacs" organizirala je okupljanje u 17.30 sati na stadionu Grbavica, odakle će krenuti prema Koševu.

Zamolio bih vas za vasa ocekivanja za vecerasnji rezultat iako je vec odredjena ekipa za prolaz ..
:D:D ali ipak ZELJO KAMANNNNNNN !!
Prva utakmica : 5 - 0
Druga utakmica : 1 - 5

Eto vidjet cete da cete primiti jos 5 komada.

Vidio sam nekoliko navijaca HAPOELA jucer.
0- 4 Za hapoel ma bjari mi jadovi . . .hmmm Bratam mi smo trebali da ispadnemo iz lige fuj ba . . .

Ako nas hapoel naguzi 0 - 4 pocet cu navijat za rudar
Ocekujem nerijesen rezultat ili pobjedu Zelje, sa obzirom da Hapoel nema bas mnogo motiva u ovoj utakmici vjerovatno ce cuvati igrace za sljedeceg protivnika.Kad je Koper pobjedio Dinamo, moze i Zeljo pobjediti Hapoel8-)
DiNozzo je napisao/la:
Ocekujem nerijesen rezultat ili pobjedu Zelje, sa obzirom da Hapoel nema bas mnogo motiva u ovoj utakmici vjerovatno ce cuvati igrace za sljedeceg protivnika.Kad je Koper pobjedio Dinamo, moze i Zeljo pobjediti Hapoel8-)
I moje misljenje je da ce Zeljo dobiti ovu utakmicu jer sinoc je tako bilo i sa Koper-Dinamo 3-0 (1-5) .:D
Bit ce prejaka utakmica sigurno.
Samo da kazem moci ce se karte kupiti na grbavici
Jug=5KM
Zapad,Istok =10KM.
Bit ce stadion pun aBd.
Svi na jug !:)
Ja mislim da ce ih hapoel pustiti jer im netreba ni za sta cuvace igrace jedan go im uvalit i gol u gostima primili ispadaju iz kvalifikacija lige prvaka

2 : 1 za zelju :)
dYi je napisao/la:
Bit ce prejaka utakmica sigurno.
Samo da kazem moci ce se karte kupiti na grbavici
Jug=5KM
Zapad,Istok =10KM.
Bit ce stadion pun aBd.
Svi na jug !:)
Kako ce bit pun stadion kad je 7k ulaznica pusteno u prodaju 

Zeljeznicar - Hapoel 3:1
RAILER1921 je napisao/la:
Kako ce bit pun stadion kad je 7k ulaznica pusteno u prodaju 

Zeljeznicar - Hapoel 3:1
Nemoj me citirati bit ce sve popunjeno koliko ima karti i nemoj me citirati !
Opet ce Zeljo nastradati
da trener Hapoela nije rekao i po tekkkme "Dosta je . nmemojte vishe", ka zna kako bi bilo.

Veoma losa igra Zelje, Obruka nas .................:)

Igra kao usporeni snimak.,:*

Post dobio šamar od ultranumb

brick je napisao/la:
Opet ce Zeljo nastradati
da trener Hapoela nije rekao i po tekkkme "Dosta je . nmemojte vishe", ka zna kako bi bilo.

Veoma losa igra Zelje, Obruka nas .................:)

Igra kao usporeni snimak.,:*
najlakse blatit da je slucajno dobio bilo bi zeljo ovo zeljo ono odi ti igraj na 40 stepeni pa ces vidjet kako je !

Moje misljenje : 1 : 0
n0RdeN je napisao/la:
najlakse blatit da je slucajno dobio bilo bi zeljo ovo zeljo ono odi ti igraj na 40 stepeni pa ces vidjet kako je !

Moje misljenje : 1 : 0
Buraz evo necemo uzimati Želju i ja ga volim,
al fakat koja god igra ekipa iz BiH igra kao usporeni snimak

eto pogledaj neki tim u njemačkoj, ma pogledaj 3ligu Njemacke,jaci su od 1lige BiH...

i aj bi volio da ih dobijemo 6:0
al nisam toliki optimist ;)
Zeljo 1:2 Hapoel

Hapoel obavio svoj dio posla, vjerovatno nece im igrat pola tima. Zeljo se pomirio sa sudbinom, nemaju motiva za borbu.
Zeljeznicar- Hapoel 0:3

Mislim da je to najrealaniji rezultat ako uzmemo u obzir da je Zeljeznicar na domacem terenu.

A sto se tice stadiona. Vi navikli Grbavicu napuniti ko sibice sa 9 hiljada pa mislite da je tako i Kosevo. Budimo realni ljudi, to je nemoguce 
Iskreno volio bi neopisivo da Željo dobije, ali su mu šanse jako male.

Mislim relano gledajuci koliko je tamo izgubio ovdje bi moglo biti možda 0:2 ili 0:3.

Sretno Željezničar :D
Zeljo 5 : 0 Hapoel
Penali , Zeljo prolazi  
Mislim da su male šanse da željo pobijedi.Jer je u gostima u prvom poluvremenu gubio sa 5 :0.
Jako male šanse,ali et GL:)
edinowskii je napisao/la:
Zeljo 5 : 0 Hapoel
Penali , Zeljo prolazi  
Jaka,jaka 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.