Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hapoel vs Željeznicar

622 pregleda · 57 odgovora · otvorena 13.07.2010. u 13:24

Veceras pocinje 2 pretkoli kvalifikacija za ligu sampiona .
U 2 pretkolu za nas najzanimljiviji susret je susret Hapoela i Željeznicara .

Šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, večeras će u Tel Avivu u okviru 2. pretkola Lige prvaka odmjeriti snage sa Hapoelom.

Izraelska momčad u ovaj susret ulazi kao apsolutni favorit, no tako ne misli i jedan od najboljih fudbalera Željezničara Edin Višća.

"Svi smo nestrpljivi i željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk. Atmosfera u momčadi i više je nego dobra i zbog toga sam pred večerašnji duel optimist."
"Hapoel ima dobru momčad, no niti mi nismo loši, te sam uvjeren da se sa Izraelcima možemo ravnopravno nositi", rekao je za SportSport.ba Edin Višća.

Izraelska momčad sasvim sigurno će pokušati već u prvom susretu riješiti pitanje konačnog pobjednika ali Višća je uvjeren da će, ipak, odluka o tome koja će momčad igrati u 3. pretkolu, pasti u Sarajevu.

"Prvih pola sata susreta biće pravi pakao. Siguran sam da će igrači Hapoela krenuti furiozno, te da će pokušati postići pogodak na samom otvaranju susreta. Ako izdržimo te nalete, onda ćemo mi biti u prednosti. Motiva nam neće nedostajati i ja sam nekako uvjeren da možemo zabiti pogodak, odnosno da možemo u Sarajevo doći sa pozitivnim rezultatom, a onda uz podršku naših navijača i obezbjediti prolaz u narednu fazu takmičenja", zaključio je Višća.

Hapoel ( Izr ) - Željeznicar ( BiH ) - 20:00 h

Puno srece ♥.
♥ Zeljeznicar

Odirao kladionicu cistu dvicu, jer drugo nista i ne bih odigrao!
Treba bit realan pa reci da je Hapoel bolji , ima veci budzet , bolje igrace , u boljoj ligi nastupaju...

Ali navijam za Zelju pa se nadam da ce bit dobro , nadam se prolasku , mada tesko ..
WTF na netu kvota 8 km za zeljuu XD ala su se zajebali....treba obrunuto :P
Ajd' naši. Široki je proš'o. Još Željo i Racas.
ahahahahahahahahahhaahahahhahahahaahahahha smijesni seljo

post osamario v3Tr0x

Post dobio šamar od ultranumb

Ne znam kakav je Hapoel, čuo al nikad gledao nisam ih, Željezničar isto tako ne pratim, al nadam se da će proć Hapoel.
GL Željezničar!!
Edin Višća = pekar ( šiptar )

Naguziće vas 5:0

Post dobio šamar od ultranumb

Naravno da prizeljkujemo i pobjedu i rezultat 0:2 ali realno gledano trebace dosta truda i zalaganja da bi ostale sanse u utakmici na Grbavici aBd

ŽELJEZNIČAR
AltF4 je napisao/la:
Ne znam kakav je Hapoel, čuo al nikad gledao nisam ih, Željezničar isto tako ne pratim, al nadam se da će proć Hapoel.
GL Željezničar!!
Malo si se zajebo

Nisi stavio slovo " i " na proć i sad izgleda kao da navijas za Hapoel, a ispod si pozelio srecu Zelji ;)

Al vazna je namjera :dd

ALI VECERAS DINAMO KOPAR 7:0 :D
Pa šta je vama bolan. Treba biti patriota i voliti svoju državu a ne blatiti. Iako je realno gledajući Hapoel jača ekipa, budite ljudi i poželite Željezničaru sreću. On ne predstavlja samo Sarajevo, ili muslimansku populaciju kako neki govore, nego cijelu Bosnu i Hercegovinu.
Navijam za Sarajevo :D, ali volio bih da prodje zeljo..Glupo mi je da navijam za tamo neke izraelce :S..

GL Zeljeznicar (Bosna&Hercegovina) ! ;)
Pa normalno da bi volio da nasi klubovi ostvare dobar rezultat ali Hapoel realno gledajuci prejak, svaka cast ako Zeljo izvuce povoljan rezultat.
ultranumb je napisao/la:
Ajd' naši. Široki je proš'o. Još Željo i Racas.
Prošao je i Zrinjski
Sretno Zelji ima sanse da izvuce fin rezultat za uzvrat u Sarajevu.
Ae budite malo optimisticni... Hapoel je jak ali ja vjerujem da uz zalaganje ekipe, Zeljo moze do rezultata !

GL !
puno srece zelji, male su sanse al nadam se bar nekom povoljnom rezultatu kako bi u uzvratu,ako nista lijepo popunili stadion i uz navijace pokusali proci hapoela. svi znam da je hapoel veoma jak klub sa velikim ulaganjima u igrace (bar veca od nasih klubova) i tesko da ce se dovest u situaciju da ne prodju pretkolo...uglavnom puno srece pa sta bude;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.