Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Kajoty

226 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.06.2010. u 10:13

Ove sedmice sam sebi nabavio wow tako da nisma imao puno vremena pa vam za ovaj put imam predststaviti samo 3 signature, ali obecavam da cu napraviti i koju manipulaciju za sljedeci put 

1.

2,

" rel="nofollow" target="_blank">http://img266.imageshack.us/img266/1302/raider.png[/IMG]

3.

Prva verzija:

Druga verzija:

drugi je fin, samo malo oko fokusa poradi jer ti je cijeli render preostar.

prvi tu i tamo. moze to i bolje (kad ti vidim ovaj drugi). malo blending popravi, depth i mozda malo boje

a treci ti je bio suvishan, s njim si usro i ova prva dva 

al u odnosu na tvoju proshlu temu si napredovao 

keep it up :]

Post dobio aplauz od archie

Napokon neko koga vrijedi komentarisati 

1. sig
nije lose, samo mi je nekako cudan, (malo su mi boje cudne) al sve u svemu dobar 

2. sig
e ovaj mi se najvise svidja, kostur perfektan :$
boje savrseno ukomponovao, bas kao da iz pakla izlazi 

3. sig
lil wayne isto dobar, za postera se ubilo 

kajoty buraz post'o profesionalac 
@TRL

Nisam znao koja cu od ova zadnja dva staviti nekako mi se oba svidjaju ugl hvala na komentrau poradicu na dubini 

@tranneee

Hvala 
Znaš sigove ja učio : ) Ali ovaj dole mi je nakav -.- nesviđa mi se.

7/10 . . .

"KEEP WORKING"
Isto tako kao i TRL, samo malo bolje uklopi render sa pozadinom i biće to super. Inače su sigovi jako dobro urađeni i svaka čast za fontove. Ostalo je sve 5, samo to sa renderom popravi.
Svaka cast na trudu iskreno . Svidjaju mi se radovi . Svaki je fino uradjen . 10 / 10 ocjena od mene za trud i radove . 
Iskreno, prejako uradzeno .Svidza mi se rad sa tim covjekom i mikrofonom prva verzija. Odlicno si ovo uradio. Sve pohvale. 10/10 
10/10 jarane !! 

Sve predobroo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.