Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[pIc]kr0kS

226 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.06.2010. u 20:06

Zdravo svima....
Evo vam par mojih radova,uskoro me nece biti 1o-ak dana online...
Skica1.

Skica2.

PS rad.

Direct Link

Javite se sa svim ozbiljnijim sugestijama komentarima kritikama,sve je dobro doslo,al ne zaboravite koristiti ovo
Peace out...

E ovako .. jako si sve uradio
ovaj zadnji rad posebno mi se svidja fazon
ali mislim da trebas prestat .. radit .. ove kosture ..
OVE DVIJE SKICE NEMAM RJECI .. AJ JAVI MI SE .. DA MI NESTO URADIS
MISLIM ZA BODOVE
peace ouT ♥

Ovaj zadnji je stvarno extra samo tako nastavi... dao bi i 5 zvjezdica, ali nmg !
- ovo vazi samo za drugi rad jer je fin, mada mozesh i bolje. ovaj prvi je u sjeni drugog imo

treci rad je hrpa nabacenih stvari bez ikakvog reda .. iskreno, ja ne znam u sta da gledam na slici, nit shvatam ideju slike nit ima focal nit je blending fin i josh dodatno haba ovaj radial blurr (to je samo moje mishljenje, nemoje se ti sta uvrijedit na ovo). vidim da si poceo sa ovim manipulacijama, tipa vishe slika u jednu spojit. ali se pitam, da li se nisi mozda malo zaletio sa "detaljima" i slikama. kreni sa manje slicica, pa onda nabacaj 50 ako se ustelis

ugl, keep it up :]
TRL je napisao/la:
- ovo vazi samo za drugi rad jer je fin, mada mozesh i bolje. ovaj prvi je u sjeni drugog imo

treci rad je hrpa nabacenih stvari bez ikakvog reda .. iskreno, ja ne znam u sta da gledam na slici, nit shvatam ideju slike nit ima focal nit je blending fin i josh dodatno haba ovaj radial blurr (to je samo moje mishljenje, nemoje se ti sta uvrijedit na ovo). vidim da si poceo sa ovim manipulacijama, tipa vishe slika u jednu spojit. ali se pitam, da li se nisi mozda malo zaletio sa "detaljima" i slikama. kreni sa manje slicica, pa onda nabacaj 50 ako se ustelis

ugl, keep it up :]
Jednom sam se zajebao sto se tice ljutnje na komentare,nece se to 1oo% ponoviti,sad mi je najbitnije da je iskreno...
Ovaj treci rad 5% mi nije uspjeo,nisam ideju trunku realizovao,u potpunosti se slazem sa tobom,stavio sam da samo vidim komentare malo iskusnijih ps-era,al najvjerovatnije da cu ovu ideju raditi opet al ne uskoro vrijeme...
btw hvala i peace out...

Radovi su extra...pogotovo ove skice ..Zadivljen :D
Valja imati zivce za ovo!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.