Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] archie

297 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 21:13

Citajte teme o FA, pisete tamo da se nije petak, a to je ukinuto. Mozete postaviti temu kad hocete, bitno je da je razmak od 5 dana.

2 siga ovaj put:

Superman

Blow me away. 2 verzije.

Nemojte mi trazit smudge settingse, jer ih necete dobiti ^^

Dao bi ti peticu samo tako al stas :D
Aj daj smudge settingse xD
ouuu svidja mi se superman najvise, mislim da netreba neki poeban komentar mada bi naglasio da mi se najvise svidjaju boje te LS

1 ; Odličan, nemam šta reć za njega
2 ; Lijepo ukompovane boje sve za 10
3 ; Stvarno ubija u oči ova bijela boja što je jest jest, ali kad zanemarim ovaj 3-ći

predobre slike,
sve fino urajdeno,
sve fino kombinovano

cista 10

Post dobio aplauz od smokan

Predobro slike uradjene. Sve 3 fine (A) .

#svaka cast za trud i radove ♥
Hmm, posluso savjet za prvi =] sad je ok rad, mozda kakav efekat, tipa patterna da si dodao u desno strani, i da si malcice ovu desnu stranu zatamnio sa bordo bojom, al opet da se vidi ova modro/zelena boja.

Drugi sig, render si odlican nasao, zato sam ti ga i trazio, no efekti su losi, font je odlicno postavljen, dobar okvir, e sad prijedlozi,, Prvo, ove dvije linije kod blow, trebo si vise manjih dodati, umjesto ove tri, a ME obojiti u ljubicastu bolju, jer crna nijansa nije prevladavajuca, bolje da je tamnija ljubicasta.
Malo vise si trebao ubaciti smudge efekata, i ovo sa lijeve strane takodjer vise smudgati ili ubaciti vise ovoga ispod rendera, sad je tu samo jedan oblacic mali, btw. ne bi bilo lose isto neki pattern ubacit iza glave, ili vise ovih varnica, da se upotpuni rad.

Druga verzija je losa, nije to to, boje su iskrivljene, on i kvari opci dojam, te umjesto 4 dajem ti 3 zvjezdice.

Post dobio aplauz od archie

Supermen mi se ne svidja nikako. Losa kombinacije boja-veliki kontrast izmedju boja a i ova neka sivo-zelena i ljubicasta se nikako ne slazu i u velikom su kontrastu. Ls na pogresnom mjestu i preupadljiv-upropasten focal. Efekti slabi skoro da ih nema, text minijaturan
novice

Ovaj drugi je bolji, v1 gmv. Opet ls na skroz pogresnom mjestu ili sta god bilo ovo svijetlo dole. Ne bih se slozio sa smokijem da je text dobro postavljen, jako lose je postavljen skroz daleko od focala, i to u nekom okviru btw kombinacija crno bijelog texta na radu punom boja i ne ide bas . Boje su ovdje bolje bolje, iako preovladavaju samo nijanse roze, dodaj jos neku. Flow si ovdje dobro uradio dok ga na prethodnom radu i nema.
solid novice

kiu

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.