Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] TRL. - ovaj put bez furanja

469 pregleda · 16 odgovora · otvorena 30.06.2010. u 11:46

eh, dragi moji clanovi gamersa .. kao prvo, ovu temu mi je archie odobrio (cak mi je on i rekao da postavim, al et ♥)

na proshloj temi sam okacio 2 rada koja sam zavrshio za manje od 2 min (oba). jedan render, crna podloga, i par brusheva. na jednoj dodatni SPESHL - lens flare, na drugoj text.

ne znam jestel toliko kreativno slabi i fakat vam se svidja svakako smece sto se kaci na ovom forumu il ste samo gladni postova pa makar morali i one zvjezdice kacit.
(ovo ne vazi za clanove kojima sam najavio ovu lozionu)

bilo kako bilo, evo mojih radova :]

1.

2. ovo je remake moje prve dark manipulacije

3. ovo je 4 fun :]

c&c

Pa onaj prvi rad mi se svidio tako da sam samo njemu dao zvijezde

Sto si tice ovih radova:

Prvi rad boje mi se svidjaju fine za oci. Dim odlicno napravljen, svidja mi se i pozadina tj kako je ova cesta napravljena.

Drugi rd dobro si ove oziljke napravio ali mi se nikako ne svidjaju ove crvene mrlje vidi se da su fejk

Treci rad me je nasmijao xD

Ovaj prvi rad je extra !!
Stavio sam 4 zvjezdice samo da ti ne pokvarim samopouzdanje

Al evo ocjena za ovaj pic:

Hvala,dovidjenja,cao
1. rad mi je definitivno najbolji od ova tri. Podsjeca me na anime (naruto jutsu ha-hu whatever). ^^

2. je odlicno uradjen sa zamjerkom na ovim splatterima, koje si mogao puno realnije uraditi, ali opet (Y).

3. rad. Simply clever, fino uradjeno, gresku nisam nasao, a ja bih milion napravio kad bih pokusavao nesto slicno. (=

+++

i

.
1. Rad
Atmosfera na slici je odlicna , ove dvije linije isto dobro izgledaju, efekat "razljevanja" mi se svidja pravo.
Crne fleke na cesti si mogao malo drugacije uraditi, ja bi stavio "ostrije" rubove na njima.. ostalo sve je

2. rad
Samo mi se ovaj "šav" svidja, ostalo je manje vise

3. rad

Sve u svemu,
Nije mi to nesto pretjerano za 4 :\
Mislim da to od tebe moze dosta bolje
[I]ne znam jestel toliko kreativno slabi i fakat vam se svidja svakako smece sto se kaci na ovom forumu il ste samo gladni postova pa makar morali i one zvjezdice kacit.
(ovo ne vazi za clanove kojima sam najavio ovu lozionu)[/I]

Gladni postova i respecta kroz uvlacenje u supak,vjeruj mi tvoj nik je druga stvar od ostalih,et dovoljno je da postavis bijelu pozadinu i svoj logo dobio bi najvece ocjene i komentare.Nemoj me svatiti pogresno,svaka tebi cast na radu i dobro radis,al samo pogledaj ammarO-ov post na prosloj temi :|
Ciste predrasude....
Znas da su ti dobri radovi sta ti moze znaciti moja cetvorka
peace out...
Meh, man! It's insane!!!

Svaka čast, prejjaki radovi , stvarno, kapa dole^^

Sve je extra uradzeno ! Svaka cast samo nastavi tako !

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Levati četvorke stavljaju, oplakah.

@Radovi; Znaš šta mislim

No comennt, radovi su vrh, ne zna se koja je od fotomanipulacija bolja.
Oziris je napisao/la:
treci owna..

:P
ownas...kod mene si 4 dobio :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.