Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PIC] TRL.

420 pregleda · 15 odgovora · otvorena 30.06.2010. u 02:14

evo i ja da okacim, nisam odavno

c&c :]
Koliko ja znam smije se samo petkom ? :P

@ontopic

Prva slika je dobra, dok mi je druga totalni promašaj, pogotovo font.

Post dobio šamar od smokan

Nostrix22 je napisao/la:
Koliko ja znam smije se samo petkom ? 

@ontopic

Prva slika je dobra, dok mi je druga totalni promašaj, pogotovo font.
Zbog stvaranja prevelike guzve na indexu (i gubljenjem ostalih tema) otvaranjem 10+ tema svakog petka, ovo pravilo pada u vodu, od sada mozete dici PIC temu svaki dan, ali svako mora imati odstojanje od prijasnje PIC teme, 5 dana, ovo je pojednostavljeno pravilo, a rjesava problem sa indexom.
citij imas temu u sticky 

Post dobio aplauz od smokan

A neznam snorrlyyyy moj sto ti postavljas slike kad si i ovako i onako high ! ♥

***** ' zvijezda da neidem sad one slike ofo ono et tako

smokane istrosi ti aplauz :D

Post dobio aplauz od smokan

Ovako prva slika je dobro uklopljen taj vojnik i sve mi se svidja na prvoj slici!

Druga slika isto je dobra ali font nekako nije nesto i nije najbolje uklopljen! Nije da ja pametujem posto ja radim lose u PS vec sam pocetnik 1 godinu :-)

Ovako...

1. slika je dobra,samo sto se taj render jednostavno ne uklapa u podlogu,tj. podloga koju si stavio nije se uklopila sa renderom.Gornji dio jako lijep efekat,dok prema dole sve vise opada.Takodjer ovaj lens flare nije dobro uklopljen 

2. slika...realno,mislim da ovo nije tvoj stil i mislim da si ovo uradio samo da imas 2 slike u picu ,fina pozadina al render nevalja ...tj,na desnoj strani se vidi jedna granica koaj se sigurno nebi smjela vidjeti.

Realna ocjena ali mozes ti to i bolje 
Prvi rad je fin, mozda malo lens flare previse svijetli, ali, fino je ispalo.

Drugi rad mnogo losiji. Prvo font, samo onako stavljen, da se ima sta procitati na radu, render, pogledaj rame, jedna ravna linija, znaci, tako dosao, tako stavljen...detalji, detalji :D
Mislim da si za pozadinu radio "one column select tool" na render, pa ovako ispadne, ali eto, ne uklapa se :/
Ovo slovo U iznad je predobro ispalo, kao da govori: "ti ces goriti ovako". Efekat vatre mi se sviđa, ali mozda da si stavio vatru samo u masku, a sa pozadinom malo poradio vise :P

Radovi su mi između 2 i 3 zvijezde. Tri su zbog prvog rada.

Nervira me ovo gotivljenje nekoga...radovi su srednji, drugi los, sta ga hvalite na osnovu prijasnjih radova, ovi se radovi gledaju.
prvi rad predobar
drugi rad i nije nešto, za radove koje si ti postavljao...

Prvi rad je ekstra, svidjami se pozadina i boje i sve.
Ovaj drugi nije loš, al kako znam kako ti radis onda je ovo i bolje moglo biti. Ovaj font mi se nikako neuklapa u rad a i pozadina mi je nekako bezveze.

ovo je samo za prvi rad:

:D
Evo novog FA Mastera 

1. slika jee... sta da ti kazem... ♥ onu masku oko ociju...  plava !

2. Slika je pravo mocnaa 

svaka cast...

Ovde bi trebao dati 5/5, ali obicni smrtnici to ne mogu 
Ne kontate da vas lik loži. Još oni ocjenjuju, jao!

Najgori ovaj što kaže "Samo tako nastavi"!
riddle je napisao/la:
Ne kontate da vas lik loži. Još oni ocjenjuju, jao!

Najgori ovaj što kaže "Samo tako nastavi"!
Ja se na tebe ložim , tako si mi hot , jesam ja tebi hot ?

@ Ontopic

1. Dobar
2.Loš
Ne valja ovo ku**u. 

Možeš ti još gore. Samo tako nastavi. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.