Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] TitaniuM

225 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.07.2010. u 12:37

Posto sam opredijelio za sigove evo opet nekih mojih radova:

Ponovo napominjem da nisam neki pro i jos se uvjezbavam u PS-u.

Kaka je los... ali su ostali pravo jakii

Realna ocjena za pocetnika !
- Ocjena :

Koliko vidim treci Sig si radio po jednom TuT-u . Sve u svemu nastavi tako raditi i bices dobar !
zhady je napisao/la:
- Ocjena :

Koliko vidim treci Sig si radio po jednom TuT-u . Sve u svemu nastavi tako raditi i bices dobar !
ovaj metorid sig sam radio po TuT-u al sam ga malo na svoj fol okreno

Post dobio aplauz od ultranumb

TitaniuM je napisao/la:
ovaj metorid sig sam radio po TuT-u al sam ga malo na svoj fol okreno
- Znam , radio sam ja jednom ali mi nije bio nesto spešl pa sam ga izbrisao .
zhady je napisao/la:
- Znam , radio sam ja jednom ali mi nije bio nesto spešl pa sam ga izbrisao .
a mene je najvise ishandrilo ono akd sam displace stavljo, tad moras ucitat neke prethodne radove a ja imo samo dva i to sa nekim drecavim bojama pa ispalo defektno xD
Sve tutovi. I to u lošoj izvedbi.

Dvije od mene

Pocetnicki radovi, nema neke "atmosfere" (izgledaju dosadno) na sigu i moras malo dubine na radu dodati. Bit ce to bolje
Zadnji pwna

Dosta bolje od proslog puta, malo vise tematike dodano, efekata, manji popravak na font/u, no jos uvjek problemi sa njegovim izborom pozicije, efekta itd., jedino je dobar font na drugom sig/u, no kod drugog siga si lose uradio desnu stranu ove kuglice, trebosi vise raditi na njima, kao i na pozadini iza njih,,,,
treci sig, losa pozadina i font, sam vidis kad font odudara od ostatka rada, ili previse skrece paznju na sebe, treba da bude sjedinjen sa radom,
zadnji sig, pozadina mi se svidja, ali font si lose odradio, nekakav efekat los ubacio....ovdje da si malo vatre oko ostrica dodao , font crven, na fazon vatre i ispao bi pravo dobar sig...

za momka koji je tek poceo sa vjezbanjem na sigovima, radovi su solidni, evo i zvijezdica
Uz duzno postovanje prema svima, ali najvise sam iscekiv'o smoki-evo misljenje. Mislim sve je fino obrazlozio i dosta ce mi pomoci neki savjeti. Ima tu jos dosta, dosta da se uci, stoga necu neko duze vrijeme stavljat' svoje radove dok se ne uvjezbam do kraja. Btw da kazem Bojanu da sam Kaka i PoP sigove radio sam bez ikakvih tutorijala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.