Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]scoutZ

178 pregleda · 12 odgovora · otvorena 07.07.2010. u 19:18

- sig za jednog lika

- takođe

Napominjem da su ova dva siga stara.
Prvi i treci rad su predobro uradjeni , dok drugi rad mi se nikako ne svidja =] .

Ipak, svaka cast za trud .
1. je prejak, u 2. se nisi bas nesto posebno potrudio jer znam kako izgleda ta slika, 3. je simpatican a fino je uradjen. Moja ocjena:

Pink ♥
prvi i drugi rad su veoma dobri, dok 3 rad ima nekih sitnih gresaka , sve u svemu je predobro

sva 3 mi se svidjaju... ali Super Mario mi je najbolji - saren pravo

samo tako nastavi
Sigovi su super, i stvarno mi se svidja stil. Prvi rad je prelep, ima neku dubinu u sebi, milina za gledati. Ono sto ce ti dati srednju ocenu je text, znaci mnogo je veliki, los font, boja nije uklopljena.

Sve u svemu, dobri radovi samo popravi ovo sto sam ti rekao ;)

Prvi rad je dobar, pozadina i render fino uklopljeni, mogo si jos kakvih svjetlucavih efekata ubaciti i kakav okvir, ovdje bi dobro dosao onaj bijeli sa isprekidanim linijama, sve ok ali brate font lose odradjen. Nemogu nista procitati, lose uklopljen, kvari dosta sig.

Drugi rad, previse smudgan, ko da je topaz koristen ? u prevelikoj mjeri, nema nekog stila, los font.

Treci rad, za promjenu dosta bolji od prva dva, fin okvir, fino uklopljen font, mozda da si smanjio samo malo supermario, render fino uklopljen i pozicioniran.

, jer sam ti vidio prosle radove, koji su bolji za klasu od ova tri prezentovana.
Hvala na komentarima, i ja cu vase komentarisati prvom prilikom!

Post dobio aplauz od smokan

Prvi dobar smudge, ali mi je nekako ostar. Tu si vec mogao gaussian blur 1, opacity 70. Obrises deo sa bubamare, mislim da bi tako bilo bolje. Izvor svetlosti vise nego odlican. Text, i dalje mi se ne svidja.

Drugi je odlican, osim sto se ova plava kosa ne uklapa sa bojama u sigu, malo manje bordere si trebao, izvor svetlosti dobar. Text, ne svidja mi se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.