Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] archie

226 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.07.2010. u 00:30

2 siga ovaj put. Ne'am bas nesto elana da radim, mrsko mi, al' eto sta je tu je.

cnc
Ovako  ...

1. sig nije los ali moze to i bolje,vidim da si koristio topaz ali u dobro uskladjenim kolicinama,ali malo prazan sig :/

2. sig pretpostavljam za SOTM,cestitam winnere 
Samo... smudge na desnoj strani malo "nedovrsen",i ako smijem primjetiti ponovo topaz,ali takodjer u odredjenim kolicinama koje si pogodio.
I da... ovi borderi se ne uklapaju,mozda samo da si malo tamnije stavio,ovako ne ide 

sve u svemu +

Post dobio aplauz od archie

eldindesign je napisao/la:
Ovako  ...

1. sig nije los ali moze to i bolje,vidim da si koristio topaz ali u dobro uskladjenim kolicinama,ali malo prazan sig :/

2. sig pretpostavljam za SOTM,cestitam winnere 
Samo... smudge na desnoj strani malo "nedovrsen",i ako smijem primjetiti ponovo topaz,ali takodjer u odredjenim kolicinama koje si pogodio.
I da... ovi borderi se ne uklapaju,mozda samo da si malo tamnije stavio,ovako ne ide 

sve u svemu +
Nema topaza ni sekunde xD, ne znam to ni koristiti, nit' sam ikad instalir'o.

A ovaj drugi ne vjerujem da cu za SOTM. I ovi baksuzi poslali za SOTM, a stavljaju na PIC teme :/ a treba bit' anonimno. Ako budem radio za SOTM nesto cu drugo 

Ty.
archie je napisao/la:
Nema topaza ni sekunde xD, ne znam to ni koristiti, nit' sam ikad instalir'o.

A ovaj drugi ne vjerujem da cu za SOTM. I ovi baksuzi poslali za SOTM, a stavljaju na PIC teme :/ a treba bit' anonimno. Ako budem radio za SOTM nesto cu drugo 

Ty.
A nema topaza...

Ovaj 1. sam mislio da je topaz zato sto je anime render,vjerovatno je tako prirodan...

A ovaj 2. klose,vjerovatno si skinuo render koji je vec bio pod utjecajem topaza ili si upotrijebio neki drugi efekat ?

PM/GB da ne spamamo 
Kakav topaz. Sharpen običan i LS preko njega. Tako uvijek liči na Topaz.. x)

Ja volim sigove.

Ko dobro radi sigove uvijek ima od mene :

artscheeh teh sigzawr 

mada je prvi malkice prazan .. al je jak 

keep it up, padawaneeh :]

Ja ti vecu ocjenu ne mogu dati od :

Inace... radovi su pravo dobri... samo tako nastavi... Klose signature mi je pravo mocan... uskladio si i boje i sve 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.