Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] coolgamer

150 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.07.2010. u 12:25

Zadnji mi je najdrazi nekako... najmocniji od svih ;)
Radovi, onako, prvi i zadnji rad nekako zap'o za oko dok ova 2 nisu nesto .

Ali et' pocetnik, prati tutoriale i bice dobro :]

od mene, gj na trudu .
vjezbaj jos

za sada mi se svidja prvi rad very much i xmen dok je ovaj treci (koji si vjerovatno radio po tutorialu) fail

zhmm meni dobro nije lose
dobro si ovo uradio
ocjena :
e jel moze jedan aplauz cisto da se polako izvlacim iz minusa...:D

Post dobio aplauz od smokan

Prvi sig je dobar, fali dobar font da upotpuni rad, malo veci okvir sa kakvim efektom, i jos koji efekat cisto da se upotpuni prostor, tipa neki dobar c4d.
Druga verzija je losija, los background, previse si stavio glow/a, a i stock je prevelik.
Treci i cetvrti su lose uradljeni, od pozadina do lose ukloppljenih rendera, x men si dobro odradio glow, ali ga pozadina poruznjava.
Ocjena 3, samo jer prvi sig ima potencijala, ostali su za 2.
smoki je napisao/la:

Prvi sig je dobar, fali dobar font da upotpuni rad, malo veci okvir sa kakvim efektom, i jos koji efekat cisto da se upotpuni prostor, tipa neki dobar c4d.
Druga verzija je losija, los background, previse si stavio glow/a, a i stock je prevelik.
Treci i cetvrti su lose uradljeni, od pozadina do lose ukloppljenih rendera, x men si dobro odradio glow, ali ga pozadina poruznjava.
Ocjena 3, samo jer prvi sig ima potencijala, ostali su za 2.
slazem se s tobom u vezi drugog rada ,prva je zamisao bila da glow popunjava samo male supljine u pozdini nekog c4d rendera ali nisam mogao naci ni jedan odgovarajuci tako da je ostalo tako...

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.