Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pic] Sequnix

187 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.07.2010. u 00:52

Zdravo!

Nakon dugo vremena bez računara odlučio sam se javiti nazad sa par sličica.

Za početak jedan minimalistic wallpaper:

Evo jedan sig od mene maksuz za ovu temu (ako se uopšte može nazvati sigom):

I za kraj još jedan minimalstic wallpaper iz serije Minimalistic Worlds:

Hvala na gledanju! (Desni klik i View image za full view, ili open image in new tab)

PS: Valjda razumijete zašto je minimalistic takav kakav jeste?
Sig nije loš, ima osnovne elemente, ali ništa posebno čime bi se istakao.

Promijeni linkove u slike!

EDIT :

Eh, sada kad vidim sve radove, evo :

Znaci minimalistic volpejper vol.1 mi se svidja ali mu nesto malo fali,nezz sta ali ima nesto

Sig... nema efekata osim pozadine koja je cini mi se vec dosla takva? - al nvm. sig mi se ne svidja

Minimalistic volpejper vol.2 mi je preeejak,svidja mi se tvoj cijeli pack "Minimalistic Worlds" i osobno ga koristim kao pozadine za desktop,samo na svakom ima nesto...ev jedna moja preporuka pa ti sad protumaci,kad pravis ovo blago "osvjetljenje",tj. krug ovaj koji ide na svijetlije,nemoj koristiti gradient,nego stavi jednobojnu pozadinu i onda idi Filter>Render>Lighting Effects,i onda tamo sebi namjestis odgovarajuce.Ovako ti se tacno ocrta jedan krug i jaako se vidi prelaz boja

prvi prejak, samo mu dodaj b/w gradient map na luminosity blend mode i bit ce boba

sig je smece. no offense, al je bash smece

zadnji wp je fin, mada me nije dotako dushevno (iako mi je ljubicasta najdraza boja)

keep it up :]

~ Prvi onako solidan
~ Drugi takoder
~ Eh treci je prejak pogotovo boja

Ovaj prvi wallpaper mi je najbolji... i sig je mocan ;)
Radovi samo tako prejaki . Oba wallpaper - a snimio :] Sto se tice sig, on je prejako uradjen.

Svaka cast za trud, ocjena od mene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.