Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 70 bodova

potrebno izvući pozadinu

122 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.07.2010. u 21:30

Pozdrav, ovo mi je sad hitno pa nadam se da nisam prekrsio neko pravilo...nemojte delete

Iz sljedeće slike mi je potrebno da izvučete samo pozadinu i da uradite u PS-u isto ovako, ista boja, sve kako je ovdje, evo vam ova slika da vam pomogne, znači, potrebna mi je samo pozadina, ova zuta,bez ovih slika i teksta, samo ovo sto dole na dnu pise, , mustafa tatar, taj dio treba da stoji tamo gdje i stoji, isti font,sve isto i da onda sljedeću sliku, sliku turske zastave stavite tamo gdje je stavljena na ovoj, samo da je centrirate i da je malo povećate za razliku od ove dole.
Znači, dio gdje je slika i ovo za gospođu i ovaj tekst ispod slike ne treba, samo znači mustafa ,ovo dole , zastava i ova pozadina, et, ko najbolje uradi, njegovi su bodovi...samo pozurite

evo nova slika, kvalitetnija

jbg ti
napravis sve ponove
i umjesto te slike ubacis "TurkeY"zastavu :P
BR1cK je napisao/la:
jbg ti
napravis sve ponove
i umjesto te slike ubacis "TurkeY"zastavu :P
Treba mi ista pozadina...a ne znam, zato trazim pomoc a ako ti ne znas, mozda zna neko od tvojih prijatelja, zamo li ih da procitaju temu...ako treba i kr. cu send
dreamboy je napisao/la:
Treba mi ista pozadina...a ne znam, zato trazim pomoc a ako ti ne znas, mozda zna neko od tvojih prijatelja, zamo li ih da procitaju temu...ako treba i kr. cu send
Treba li da malo povećam zastavu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.