Diskusija
Zaključana
SM: Glasanje: Kroks vs. archie
299 pregleda · 5 odgovora · otvorena 25.06.2010. u 16:32
kroksov rad je fino zamisljen, al nije realizovan bash najbolje. trebao si malo poradit da dubini, ovo kamenje malo blurat i ovaj zid sa strane, a sebilj ostavit ovako ostar i mozda malo boje dotjerat da ne bude toliko monotono. ono cisto da zivne slika.
archiev rad je kreativan
ovo s kantom je epic hahaha i dosta je jednostavniji ali i kvalitetni. nema nekih puno detalja ali ima kantu
. nije mozda neki trud ulozen kao u kroksovoj slici, ali je odradjeno kako je i zamisljeno
tesko odabrat fakat ali ... moj glas ide za archiea SAMO zbog kante. da nije nje, slika bi bila kanta
archiev rad je kreativan
ovo s kantom je epic hahaha i dosta je jednostavniji ali i kvalitetni. nema nekih puno detalja ali ima kantu
. nije mozda neki trud ulozen kao u kroksovoj slici, ali je odradjeno kako je i zamisljenotesko odabrat fakat ali ... moj glas ide za archiea SAMO zbog kante. da nije nje, slika bi bila kanta
Kroks odlican rad, pravo mi se svidlja, nemam kritika, mozda samo da je osnovna boja blaza za oci ali rad je extra.
ali glas moram dat archiu, zbog idelje/slike s kojom je usao u dvoboj.
archie jedna greska koju nikad ne mozes priustiti svojim radovima je ovaj prelaz preko rendera, tri linije koje prelaze preko rendera, trebao si ih postaviti ispod njega.
ali glas moram dat archiu, zbog idelje/slike s kojom je usao u dvoboj.
archie jedna greska koju nikad ne mozes priustiti svojim radovima je ovaj prelaz preko rendera, tri linije koje prelaze preko rendera, trebao si ih postaviti ispod njega.
Kroksov rad ima poremećen focal. Umjesto da je na kuli, prvo što ti "upadne u oko" su stijene. S' toga glas Arminu.
Glas archiu mada jako puno toga fali
Dovoljno za pobjedu, jer do nerjesenog rezultata sumnjam da moze doci.
Vise srece slijedeci put, ovaj put kreativnost je pobijedila kvalitet.
tema
Vise srece slijedeci put, ovaj put kreativnost je pobijedila kvalitet.
tema
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.