Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SM: Glasanje: aer0 vs smoki

448 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.06.2010. u 01:54

Obicni memberi nemaju pravo glasa na ovim temama, to pravo moraju zaraditi (FanART: TITULE ). Memberi koji se jave, a nisu dole navedeni biti ce SANKCIONISANI.

===================

Izazvan sam da odbranim svoju titulu.
http://gamers.ba/forum/27/112842/sm-izazivam-smokia-anime-/

Izazivac (aer0):

Branioc (smoki):

aer0 vec dugo vremena zelis titulu, mislim da sam ti ja treci =] sretno, vajda ces je sad dobit.
SM: Signature (anime)

===================

Pravo glasa imaju samo moderatori i Masteri:

Moderatori:
smoki[onemoguceno]
archie

Memberi:
skala
v3Tr0x
TRL
Sequnix
elDin
kroks
soNgY
FGB" rel="nofollow" target="_blank">http://gamers.ba/profil/FGB]FGB[/url]
smoki. bolji depth, boje su slabe kod oba rada imo.

Post dobio aplauz od smokan

Ovaj aer0v sig, tj. desna strana mi je skroz promasena, em sto je prazno, onda su nabacani ovi djelici koji lose izgledaju, dok je lijeva strana predobra.

Smoki imo ima za nijansu bolji rad, nije mi ni njegov nesto, ostavio si dosta praznog prostora sa lijeve strane, al' et upotpunio si ovim tekstom. I mozda da je bolji light source..

Uglavnom glas: smoki
smoki

aer0v rad nije los, dapace. Svidja mi se kontrast na njegovom radu, kao i boje, ali sto je previse, brate previse je 

Dakle ostajem pri smokiu, zato sto kolicina contrasta njegovog rada mi ugadja za oko. 

Nemojte preozbiljno ovo uzimati, nikad nisam volio sigove tako da ih nikad nisam htio bas dobro i nauciti. Dakle ocjenjujem efekte. 
smoki !

Zasto?

aer0v rad je jako dobar,da sad ne objasnjavam sve pojedinacno jer je sve jako dobro,samo sto mi malo "prazan" ,msm' desna strana...

smokiev je takodjer jako dobar,i privukla me njegova izrada texta,a i sve ostalo 
Glasam za smoki-a,prelazi boja i same boje su mi ljepse postavljene za razliku od prvog rada.Mada smatram da ste obojca mogli jos doraditi radove,izgledaju kao ne dovrseni,kao da im jos fali "nesto".
Lock.
Odbranio titulu, nisam nesto puno imo vremena, al eto dosta za odbrane.

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.