Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] BooNeS

133 pregleda · 5 odgovora · otvorena 25.06.2010. u 17:59

Zdravo svima...

Proslo je dosta vremena otkako sam pokazao neke radove, pa evo dva sig-a koja sam uradio danas. Valjda su ok, anyway ocijenite i prokomentarisite...

1.

2.

Just no spam please...

Cya ^^

Sigovi su mi nekako previse prazna nema LS ako sam dobro primjetio a flow je slab, pazi na font i gdje ces ga smjestiti. Citaj tutoriale jer ces od njih najbolje nauciti

imas sad onu temu sto je smoki digao :$ Fan art: Advice pa pogledaj malo
To jarane !

sigovi su 10/10 !!

ove sigove ja volim... meni nema boljih...

Izvinite moderatori... ali nacin na koji ja pravim sigove meni odgovaraju, i pravim ih za sebe jer cu ih ja koristiti - ne VI !!

Ovakve nesto sigove i ja pravim
Nije lose, nastavi vjezbati, citati tutove, imas na onoj mojoj Advice temi, kako sta =]
Nemas puno nedostataka, uglavnom previse prazan prostor sa strana rendera, i font je veoma los, bez efekata, lose pozicioniran.
Al not bad, keep them coming.
U prvom sigu je pozadina previse blurana, previse si istakao focal. Slab flow, trebao si uraditi nesto u smjeru ove kose, imas onaj tut sa liquify toolom, dobro bi ispalo. Lose pozicioniran text, i odabir fonta, pazi da ti text bude blizu rendera..

Drugi sig nije los, medjutim zamjenio si nesto. Sharpenovao si pozadinu, a focal blurao, moras to obrnuti, i uradi tako da ti je render malo ostriji, i kako se odaljava od njega pomalo bluraj. Prazan je sig, mogao si jos kakav efekat nabacit, mozda neki c4d render ili tako nesto..

Keep up.

Ocjena:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.