Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Ramiz

236 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.06.2010. u 21:14

Pozz svima... Evo 3 moja nova siga !

x Poceo sam ih raditi po nekom tutoru... ali mi se nije svidjelo... pa sam uradio na svoj neki nacin

x Obecao sam nekim korisnicima gamers.ba portala da cu se malo poboljsati, pa evo. neka se nadju ovde...

Iskreno skroz lose!

- Ocjena eto radi truda :

Jarane nijedan rad nemoj da radis po svome , a obavezno Sing . Procitaj TuT i uradi 2-3 puta Sig pa vidi rezultate . Neki dan Smoki ( CACA ) digo temu o takvim vrstama Sig-ova i jos postavio Sig-ove koji valjaju a koju ne . Nasatvi raditi i budi uporan bice mnogo dobri rezultata .

More TuTz reading ! ...
Nedavno sam i ja poceo...a nesvidaju mi se..:S
pre sareno, ovo je vise za neki gay pride, malo boje uskladi, nemoj mjesat tople i hladne, polakse sa brushevima

sta je ovo 'vako sareno buraz?
obrati se eldinu za neki tut, jer se vidi da si tek poceo photoshopirati,
ali nemoj da te ovo obeshrabri vec nama u inat uradi nesto bolje da shvatimo da smo pogrijesili

Ja ti fino kazem okani se tog sranja od stylea :S Zadnjih 600 radova samo s tim styleom radis. Jednostavno desni klik -> Blending Options i pravi.

Iskreno, radovi su ti bezveze, nesto nasarano. Nimalo mi se ne svidja.

Znam koji su ovo tutovi, ako radiš po tutu uradi sve, malo se napati pa uradi nešto da valja, a ne ovako, kreneš pa staneš i opet po svom.
Ramize, Ramize, moras dobiti stil za izradu sigova, prati malo ove tutove, dobi IDENTICNE rezulate na pocetku, tako 3/4 tuta, pa tek onda pocni praviti vlastite/unikatne sigove, koristenjem stecenih tehnika sa alatkama, naucenim na predhodnim tutovima.

Zasad ova ocjena

No uz malo truda moze se napredovati, ja sam bio ovakav isti , kada sam tek poceo raditi radove kao sto su sigovi, uglavnom imas sve ove probleme koje sam naveo na jednoj temi, odnosno

Previse nabacanih efekata
Razvucen render/stock
Zapostavljen render/stock
Previse boja, prazan prostor,
Losa i nabacana pozadina
Los izbor fonta, losa pozicija fonta, losi efekti na fontu
Znaci sve treba biti uskladjeno, dobar sig mozete dobiti sa 0 c4d/ova, brusheva itd.

Hope to see better works next time.

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.