Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Prijave] Reforma IF-a, Tema 3 - zašto baš Vi?

3.457 pregleda · 96 odgovora · otvorena 15.06.2010. u 00:51

[youtube]LYI7nRphs4k[/youtube]

Dragi korisnici, kao prvo, želim da se uveliko zahvalim svima koji su učestvovali na raspravama u ove dve teme :

• Reforma IF-a, Tema 1 - vaši prijedlozi itd;
• Reforma IF-a, Tema 2 - članstva.

Konačna odluka stigla je sa višeg nivoa administracione piramide. Rekao bih vam od koga, ali ako ga odam, naljutiće se.

Odluka je sledeća :

SVI ČLANOVI SU IZBAČENI IZ IF-a. TRENUTNI SASTAV IF-a JE SLEDEĆI :

Svi korisnici koji žele članstvo IF-a neka napišu neki oblik svoje G.ba biografije. Zamislite da pišete pismenu vježbu na temu "Zašto baš ja?". Sastav treba da sadrži najmanje 200 znakova. U njemu možete navesti svoje adute tipa :

• Korisne teme koje ste podigli do sada;
• Dobra djela koja ste učinili na G.ba;
• Direktne linkove na postove kojima ste nekome pomogli / pokušali pomoći (isključivo direktni linkovi na postove);

Obavezno navesti :

• Nick;
• ID;
• Godine.

(nećemo puno suditi po ovome, ali ovime počnite temu)

Ko se ne udostoji da se javi na ovu temu, neka čeka sledeću (koju ne garantujemo da će biti ikada).

Ko bude poslao ikakvu poruku / GB upis ikome da ga ubaci u IF automatski gubi sve šanse da ikada bude ubačen u isti.

PRIJAVE TRAJU 7 DANA!

Do čitanja.

~ Ispred G.ba Administracije, u suradnji sa nera_f & vLexinho, v3Tr0x. Kao kreator pravilnika, G.ba Administracija zadržava svako pravo izmjene, do daljnjeg.

WAKA WAKA THIS TIME FOR G.BA!!!
Nick:MaxYz(Prvi Acc:
___MaxY___)
ID:33059(Prvi Acc:25514)
Godine:Za koji mjesec 14-Završio 7. razred s prosjekom 4.1,učio sam jednom mjesečno pola sata.
Historija:Na Gamers.ba sam došao prije 2. godine.Iskreno ne sjećam se kako sam doznao za gamers.ba ali mislim da je bilo slučajno na nekoj stranici.Kad sam se registrirao bio sam potpuno nezreo.S vremenom sam se navikavao na g.ba i kako sam rastao uz njega postajao sam sve zreliji.Najljepše mi je bilo čitati postove od pojedinih članova kao Philosopher.U to doba sam više otvarao teme za pomoć i čitao postove umjesto pisao.Nakon određenog vremena počeo sam pisati po forumu redovno.Neznam ni sam kako sam došao u minus,ali nije važno.Zbog osobnih problema na gamers.ba sam bio odsutan mjesec dana.Kad sam se vratio odlučio sam napraviti novi acc.
Ime je bilo:MaxY_DarE_DeviL.Znao sam da je bilo glupo ali ipak sam odlučio tako nazvati acc.Za Bajram sam pitao reloaded-a da zamoli riddle-a da mi promijeni nick u MaxYz.Počeo sam pomagati kad god sam mogao,podijelio sam neke korisne stranice ali opet sam najviše pokušavao pisati pametne postove.
Neke teme na kojima sam pomogao(nakon masovnog čišćenja kante):
Kramer - WLM 2k9 Problem.Lik je imao problema s WLM i objasnio sam mu kako da to popravi.
Rafoo - Filmovi.Naveo sam liku dosta filmova,ratnih kako je i sam tražio.
Amir - Pjesme grupe IF.Prvo sam pronašao što više pjesama na youtube od grupe IF i onda bi ih pretvorio u mp3 i dao mu DL za više njih.
Zilla - Poštanska uplatnica.Iz kuće sam donio uplatnicu i prepisao sam sve s nje i objasnio šta tu treba određeno napisati.
Želio bih ući u Izabrani Forum ponajviše radi diskusija.Kad vidim neku finu diskusiju i pritisnem dugme "Odgovori" i kad mi se pokaže tekst da nemam pristup IF-u dođe mi da udarim šakom u comp lol.
Hvala,nadam se da ćete promotriti moju privaju.
Izbacila mi je nekaka alergija na prstu na riječnu travu pa sporije pišem i više grešaka pravim ali eto.
Tutovi:
Osnove League of Legends
Pozdrav

• Nick; trQ, unLz (vjerujem ovaj nick nije vrijedan pomena, znam sta sam radio sa njim , ispo debil -.-' )
• ID; 51400 , 25917
• Godine. 14-15

Zasto bas ja?

Hmm.. pa tu sam vec od nekih prije godinu i po - dvije. Mislim da sam za te godine svasta prosao, znam koliko ovdje clanovi cijene nesto i koliko su odvazni prema gamingu. Veoma malo. Za te godine sam scammao, lagao, varao itd.

Ovim putem zelim jos jednom da se izvinem Bojanu (vetroxu) ooko onih sigova. Da to sam bio ja, nije moj nikakav brat ja ga i nemam, samo sestru koja ima 9-10 godina, nezna ni upaliti taj racunar ;)
Tako da sam zasluzio ban, i postavljanje teme i psovanje na inbox. Hvala vam svima.

Ovaj profil sam otvorio sa nadom, da cu moci svojim postovima, postupcima nesto promijeniti, koliko-toliko nesto sam i uradio. Nema vise onog starog spammera i sl.

Necu nista vise da pisem, mislim da je dovoljno, ekipa IF-a ce izabrati da li sam kompetentan za tu grupu ili nisam.
Sve hađije bog te pomogo, nikad niko nije psovo nit' spamao itd..

btw. neću se prijavljivat za if :s ; neće se ništa promjenut ni nakon ovoga.

Post dobio šamar od ultranumb

• Nick; farystr0n
• ID; 41789
• Godine. 15

Pozdrav svima, ja sam Faris Hasanović i iz Tuzle sam. Kao što sam već naveo, imam 15 godina. U slobodno vrijeme bavim se rekreativnim sportovima, fudbalom/nogometom družim se sa prijateljima i još X stvari. Na g.ba sam se registrovao prije skoro 2 godine i imam akaunt koji to dokazuje. Od kako sam se registrovao na gamers, to je za mene bilo nešto posebno. Ne znam zasšto, ali tako je bilo. Možda zato što sam već predosjećao da ću upoznati dobre ljude koji su svojim prisustvom na gamersu i aktivnim prisustvom.
Svoj boravak na gamers.ba portalu, podijelio bih bih na 3 "ere". Prva je ona kada sam se registrovao na gamers.ba. Tada sam bio 13ogodišnjak i igrao sam aktivno Counter Strike, WoW i Shaiyu. Volio sam RPG (Role playing games) i FPS (Firts Person Shooter) žanrove igrica. Ono što me je prvobitno interesovalo na ovom portalu jeste da pročitam mnogo korisnih tutorijala, saznam što više o igricama koje volim i pročitam po neku diskusiju između članova ovoga sajta. Znači, taj prvi dio mog boravka ovdje, proveo je u adaptaciji gamersu i ostaloj tadašnjoj ekipi.
Eh, sada nastupa drugi dio. Taj drugi dio, nekako bi je bio u jednu ruku i zabavan, a u drugu dosadan i monoton. Nije više bilo te zanimljivosti na gamersu, te pozitivne atmosfere koja je zračila na cijelome sajtu. Najveći uzrok tomu je odlazak velikog broja stare administracije koja se počela povlačiti iz jednog i jedinog razloga, a to je: - Dosadilo im se prepucavati i prepirati sa pojedinim likovima na sajtu koji su ga pokušavali uništiti. Neki od tih idola, još uvijek su tu na sajtu, ali ne bih nikog imenovao da ne dođe do neke rasprave na temi. Eh sada da se vratimo na srž boravka i nekih problema. Moderatore na gamersu su dobijala "djeca" ali ne u pravom smislu riječi već u njihovom ponašanju koje je bilo nepodnošljivo i dolikovalo je djeci iz obdaništa. Pojedini moderatori i globali počeli su se kurčiti iz razloga što im više niko nije mogao ništa (ili su oni samo misli da ne može). To je sve bilo dok nije došao riddle i dobio funkciju administratora na g.ba i vLex g.moda. Od tada gamers.ba je ušao u malo mirnije vode. Ja sam se provodio mnogo bolje sa ovdašnjom rajom sa kojom sam se sprijateljio, zezao, pričao, razmjenjivao mišljenja i pomagao kada god sam bio u mogućnosti da to uradim. A tome svjedoče i moji postovi od kojih je rijetko koji bio spam, vrijeđanje itd... Trudio sa se imati što bolji odnos sa članovima sajta, administracijom, iznosio sam neke svoje prijedloge, ideje, mišljenja, počeo dizati diskusije, pisao vijesti, uploadovao slike dana, sve u svemu, bio sam jako aktivan.
Tu i počinje moj tzv. 3 dio koji i dans traje. Sada su "neki novi ljudi" dobili funkcije moderatora, likovi koje ja i danas-dan iznimno cijenim i poštujem. Neki od tih likova su: Bojan-v3Tr0x, čvrsta ruka ovog sajta , Nermin, nera_f također zaslužan za dizanje Coffe Shopa iz "mrtvih" , Miroslav, koji se itekako trudi , Naš vojnik riddle , Benjo i još masa likova kojima se izvinjavam što ih nisam naveo a imena se znaju.

Što se tiče mojih postova, podignutih tema, diskusija, napisanih vijesti, pomoći memberima, Slika dana,... te sve informacije možete saznati na mom profilu.

Mislim da sam dovoljno napisao o svom vremenu provedenom na Gamersu. Pozdrav svima i nadam se da će status IF člana dobiti oni ljudi koji ga najviše zaslužuju i zavrijeđuju svojom zrelošću i aktivnosću na ovom portalu.
Zašto ja
Pa mislim das sam zaslužio u ovih pola godine provedenih na siteu, a evo zašto.
• Nick:Ismet”eLLyx”Trako
• ID:49011
• Godine:15(uzeo 16-tu prije sedmicu)
Možda ID ne govori puno o meni, ali na siteu sam već pola godine i svaki dan maker 4h provedem na siteu. Obično pročitam sve teme, ako mogu pomoć pomognem. Samo sam jednom bio banovan na 7 dana(Vlado, sprovodit ču i ja red nekad ) zbog nekog linka, kojim sam pokušao pomoć kolegi. Mislim da poslije toga pišem zrele i kvalitetne postove , u što se možete uvjeriti sami. Nikada nikom ništa nisam opsovao. Pismen sam a opomena nemam (0/4).

• Od 2.2.2010 do danas pomogao sam 12 puta:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Uradio sam i 2 tutoriala:
Instalacija Joomle
Instalacija Drupala
I napisao sam samo jednu vijest:
Codbo

Šta da više govorim, ako zam zaslužio ubacite, ako nisam nemojte i got’vo.
Nick: Sylvinho neRaa 4 amra
Godine: 1992(18)
ID: 52006

Zasto bas ja?

Eh vako na sajtu sam ima vec skoro godinu dana ja mislim izvinjavam se zbog proslog posta pa evo edit cu ...

Zasto baš ja pa vec odavno zelim da udjem u izabrani forum trudim se koliko god mogu malo cu vise posvetit prijedlozima za gamers.ba da bude bolji naravno vise postova pisat imam 18 godina zavrsio skolu pa trenutno imam vremena znam da nije bilo baš pametni tema ovi dana od mene ali eto kao što sam rekao trudit cu se raja sam sa svima nikad nisam psovao na sajtu pridrzavao sam se pravila gamers.ba nadam se da ce te barem pogledat ovaj moj post i da cu uci u izabrani forum toliko od mene sve najbolje u zivotu ...

Sretno svima

Svaka cast na pijesmi bas da se opustis
• Nick; cntr
• ID; 27104
• Godine; 16

Na gamers.ba sam više od dvije godine (a imam medalju samo za jednu godinu :d). Od početka se trudim pomagati drugima. U početku je to bilo samo radi bodova, pisao k'o lud postove da pomognem, da bi mi dali bodove. Onda sam shvatio da nije sve u bodovima na ovom portalu, pa sam pomagao bez obzira na broj bodova. Pomagao sam kad sam znao riješenje na zadati problem, pa čak i kad nisu nudili bodove za rješenje. Pismenost me služi dosta dobro.. :p

Od kada sam na g.ba ( dvije godine ) pomogao sam preko 20 puta, ali zbog 'nedavnog' čišćenja, neke teme su obrisane, pa sam 'sada' pomogao samo 13 puta:

php forum problem?

Photoshop početnik

Jvc xa-hd500

ATI 5870

rs acc

potrebni wallpaperi...

Konfiguracija računara - kupovina

Saw - Subtitle

Bilo je tu i još par puta pomaganja:

Nedavno, tj. kada su igrale Bosna i Hercegovina protiv Njemačke, otvorio sam temu u kojoj sam obećao bodove onome ko pogodi rezultat i strijelce. Razlog je taj što imam dosta bodova koji mi 'ne trebaju' a voljan sam ih nekome dati.

http://www.gamers.ba/forum/10/110554/pogodi-rezultat-i-strijelce-njemacka-vs-bih/

Kada je Sniper_Soldier digao temu gdje traži logo, nije imao dovoljan broj bodova, pa sam se dobrovoljno prijavio za donaciju onome ko mu pomogne.. http://www.gamers.ba/forum/10/110069/eldin-za-logo/

Evo i 3 moja tutoriala o ProEvolutionSocceru 2010:

[TuT]Kako ubaciti lica i kosu u PES-u 2010 by cntr

[TuT]Kako ubaciti original sponzore u PES 2010 by cntr

[TuT]Kako ubaciti pjesme u PES 2010 by cntr

Napisao sam i 31 vijest:

Mislim da ima mali broj (kvalitetnih) tema ( bar u zadnje vrijeme ) u if-u. Ulaskom u izabrani forum, pisao bih razne diskusije, i postao bih redovniji ( ustvari, postaću redovniji kako god, jer je škola završila (: )

Toliko od mene, ćao.
• Nick; aldiN_
• ID;26767(trenutno) a prvi id mi je bio 23174 (http://gamers.ba/profil/cryordie) od ovog profila
• Godine.15
•Pomogao:
http://gamers.ba/forum/27/108913/pomoc-oko-dvije-slicice/
http://gamers.ba/forum/10/90432/ime-pjesme/
http://gamers.ba/forum/10/70640/-hs-fz-lista-filmova-/

Pomogao sam dosta puta ali trenutno kad pritisnem pomogao na profilu, pojave mi se samo 3 linka od tema na kojim sam pomogao :S jer su ostale teme izbrisane skroz ne znam razlog tako da ne mogu da pronadjem ostali dio tema.
Kad su g.ba mixevi bili u funkcijji bio sam pokretac vecine tih mixeva.
Dok sam imao volje raditi u PS-u bio sam aktivan u FanArt podforumu tako da imam nekoliko svojih tutova koje naravno ne mogu pronaci.
Imam oko 750 bodova potrosenih u shopu i 575 trenutno =1325 ne uzimajuci u obzir bodove koje sam podjelio. To je rezultat moga pomaganja i zasluzenih aplauza.

Momak se bavi rapom i namjerava sto profesionalnije da se predstavi tako da mu je potreban fin cover za CD(mixtape) a svi znamo koliko su kvalitetni radovi kad ne postavis bodove

http://www.gamers.ba/forum/27/106728/-rq-cover/
i ovo nije ni prvi put a ni zadnji da nekome dam bodove da bi mu neko pomogao
Mislim da ima minimalno 200 znakova ako nema samar i delete post.
• Nick; nuX
• ID; na ovom accountu 21839, a na starom 7703 (nuxba)
• Godine: 16

Na gamersu sam od neke 2005 - 2006. godine. Ove diskusije u IF-u su zaista zanimljive, i volio bih sudjelovat' u njima. Što se tiče gramatike, mislim da sam pismeniji od većine na ovom site-u. Imao sam mnogo bodova, ali ih ubrzo potrošim, jer mi ne predstavljaju neku vrijednost. Na gamers-u sam mnogo, ali ne želim da odgovaram na svaku temu...Kada bih ušao u IF, mislim da bih bio mnogo aktivniji, ne samo u IF-u, nego i na običnom forumu. Smatram se zrelim za IF. Uglavnom sve u svemu, ne spamam, i pokušavam da pomognem članovima.
Banovan bio možda 2 puta, ali to su kratki banovi na 7 dana, nadam se da ih neće više biti.
Što se tiče tema u kojim sam pomogao, mislim da ih je mnogo, ali to su bile teme koje nisu nosile bodove, a tri puta sam pomogao u temama, gdje su davali bodove.
Vijesti sam 3 puta napisao, ali nadam se da ću još :)
Opomene 0/4 :)

spY je napisao/la:
Sve hađije bog te pomogo, nikad niko nije psovo nit' spamao itd..

btw. neću se prijavljivat za if :s ; neće se ništa promjenut ni nakon ovoga.
Upravo tako.

Taj IF je po meni totalna glupost. Zasto biste vi uskracivali nekome prava da napisu sta misle? Zasto imate mogucnosti samaranja, brisanja postova, banovanja itd. nego li zato da regulisete red, a ne da unaprijed nekoga "osudjujete" i time se lisite odgovornosti. Samo zato sto neko ne napise 5 hiljada lazi o sebi nema pravo da diskutuje.

Takodjer cu se i ja drzati podalje od IF-a iz navedenih razloga.

Potpisujem Aida.
Lik se hvali, 30 puta pomog'o, od toga 25 tema iz baze izbrisano, svi znaju kakve su to teme bile.

what ever, ništa se ne mijenja, živjeli! =]

nick : mahYr
ID: 11802
Godine : 18
Polozio : B kategoriju

Zasto bas ja ?

Pa zato sto sam vec bio u IF-u i bio sam poprilicno aktivan, (nisam mogao vise, jer i nije bilo dosta tema u IFu).
Znam koji pametnu izrocit, IQ mi je vec od ex_interpa.
Na G.ba sam 5god. samo me medalja zeza :).
Pomazem kad mogu, tj. kad znam odgovor na pitanje ^^

I da ne postavljam temu extra, da pitam Vas 'uzvisene' zasto sam dobio radi jednog komentara na sliku dana 2 KAZNENA?

Komentar :

" Vi svi mislite da ste se rodili prepametni, da znate sve moguce stvari, pa ste nasli isfuravat dijecu...

ADMIN FAIL, UPLOADER FAIL "

Zar je ovo bilo za 2 KAZNENA? :r
• Nick; farell
• ID; 27612
• Godine; 15

"Zasto bas ja ?"

÷
Mislim da bi trebao uci u IF zbog sljedecih razloga.

Na gamersu sam od 2007 godine (mozda i prije), imao sam stari acc "fAreLL.-", al' nazalost izbrisan je taj acc, tako da sada imam ovaj novi od 2 godine samo sto nema medalja...
Dosao sam na nagovor jarana, vidio sam da je to ozbiljan sajt i da na njemu ima dosta toga dobrog. Naravno bilo je i spamma, al' to je administracija brzo rjesavala. Prvi put dobio sam bodove ( jos na starom g.ba ), prekopirao sam vijest i dobio sam 20 bodova... Poslje toga postao sam aktivan clan gamers.ba pisajuci pametne postove, pomaganjem drugim memberima kad je god bilo potrebno, nije bitno jel' preko GB / PM / POSTA . Otvarao sam vecinom teme kada mi je bio problem sa kompom, nisam nesto pametne teme dizao, al' odlucio sam da cu dizati, ako udjem u IF, vrlo diskutabilne teme, zanimljive i zabavne. Takodjer planirao sam organizovati turnir sa torQ7u-om u igrici Track Mania Nations Forever, ali nismo imali servera, pa sam tako mislio nekad na raspustu da jaran i ja organizujemo... bit' ce te na vrijeme obavjesteni!!

Imao bi veliku zelju da udjem u IF, jer nisam imao prilike prije, volio bi da podjelimo po koju "pametnu", da iskazemo svoja misljenja.. Mozete viditi u mojim postovima predhodnim, da odgovaram na diskutabilne teme, da pomazem itd..

÷ Evo sta sam ja pomogao, znam da nije veliki broj, ali moram spomenuti da sam pomogao vise od dva puta, bilo je 4-5, ali desila se neka greska pa su mi se smanjivao broj "pomognutih", pa tako i vijesti...

÷ Pomogao :

÷ Click!

÷ Click! Da budem iskren, ovo je za rodjendan!

Ima dosta postova gdje sam pokusao pomoci i gdje sam pomogao

÷ Vijest :

÷ Click!

÷ Da josh jednom napomenem, da su mi se obrisali broj "Pomogao" i broj "Napisanih vijesti"

Nick: BooNeS
ID: 24322
Godine: 16

- Sad bi ja trebao da pricam o mojoj "g.ba biografiji." Nema se nista puno pricati. Preporucio mi prijatelj, ja dosao i evo me na sajtu do dan danas, vec par godina. Pisao postove, svadjao se, nervirao, prezentovao radove, ucestvovao po raznim takmicenjima, sprijateljivao, sve... Kao sto sam ranije rekao, nema se sta puno pricati. Korisne teme koje sam digao na ovom sajtu? Nema ih zapravo. Dizao teme kad sam nasao neku zezanciju da je pokazem raji sa sajta. Dobra djela koja sam ucinio na sajtu? Nista posebno, kad se dignu teme sa nekim problemom koji znam rijesiti, postam odgovor, radio neke bezveze PS radove kad su mi trazili, itd. Hocete linkove? Zagubili su se linkovi, vise ih ni ne mogu nac, al s obzirom da nisam nista posebno pomagao, predpostavljam da vas ni ne zanima. Al moram priznat da me najvise interesuju te vase teme sa diskusijama, al naravno nikad nisam mogao odgovoriti jer nisam bio clan prijasnjeg IF tima. Cak sam i ja imao par dobrih tema za diskusiju... Anyway, zasto sam ovo napisao i prijavio se? Ne znam ni sam zapravo. Na ovom sajtu je samo nadmetanje, ko ima veci IQ, ko je zreliji, ko ima manji ID, ko je gluplji, ko je pametniji, ko ima vise postova, itd itd. Iako je ne moguce pokusao bi na nacin koji mi je trenutno nepoznat promijeniti to. Trebali bi svi iz IF tima na tome radit. Dizanje zanimljivih contesta, vise diskusija, pisanje vise tutova (koje ja planiram sad pocet radit), itd. Ovaj je sajt imao uspona i padova, a kolko vidim sad je faza uspona. Rado bi da mi date sansu u IF timu, trudicu se kao da pridonesem sajtu, to naravno znate, ne bih se prijavljivao da ne namjeravam. Ne ocekujem da cu uci, ali iskreno, nisam tip ljudi, nesto ulizivanje, pisao sam 300 vijesti, 300 tutova, ja pomogao 1000 puta, ja najbolji pick me!! Ako udem, mozete racunati na mene, ako ne, ha hu. To je to od mene. Peace out!
Nick: archie
ID: 29628
Godiste/Godina: 08.05.1993 - 17 godina.

Koliko sam vec puta pisao o sebi na ovom portalu glava me zaboli. Uglavom zovem se Armin, zivim u Brckom, ucenik sam gimnazije, volim sve sto vole mladi i tako dalje bla bla. Na gamers sam se registrovao negdje na kraju 11. mjeseca 2008 godine, tj. nedugo nakon sto sam prikljucio net kuci. Za gamers me vezu mnoge lijepe uspomene, mnogo dobrih ljudi koje sam upoznao itd. Zasto bi bas arććći treb'o u IF. Vala ne znam ni ja, pomog'o sam toliko puta i uradio toliko slika na one RQ teme da ne znam ni ja sam. Za kratko vrijeme dobio respect mnogih ovdje, kako zbog zrelosti, rada u PS-u i ne znam cega dalje.

Sto jest jest najvise sam se i trudio oko FA na ovom podforumu, uvijek idi za onim sto ti najbolje pase, i evo me tu sad kao FA moderator sa smokiem, sto je velika cast. Mogu reci da sam se dosta namucio za ovu poziciju, al' ne bi to bio ja kad ne bi ostvario zacrtani cilj.

Ovako pise sad:
Pomogao: 19 - Mada je prije brisanja tema iz baze bilo dosta vise, al nvm.
Napisanih vijesti: 38 - To mi bio hobi jedno vrijeme, ne znam da li je 1-2 vijesti odbijena, al' postalo mi smor, a ne bi mi bilo mrsko nastavit' ako neko od nadleznih zamoli.

Sta sam uradio:

+ Tutorials and Resources by Archie
+ Soccer Girl SIGNATURE TUTORIAL by ARCHIE
+ Anime Ichigo SIGNATURE TUTORIAL by ARCHEE
+ Buttons Pack by Archie

+Contests Entered
+ G.Ba Wallpaper Contest 1 - 1st Place
+ Photomanipulation Contest 1 - 1st Place
+ Photomanipulation Contest 2 - 2nd Place
+ Sigmaking Contest - 3rd Place

+ Contests Started
+ G.BA Wallpaper Contest[/b]

To je sve od mene, mog'o bi ja roman napisat', al' ne mozes od ove sparine zivit' a kamoli pisat.
Nick: xxxk
Godine: 1994(16)
ID: 25072

Iskreno , ne smatram sebe nesto zrelim niti zeru pametnijim od bilo koga ovdje , no barem se ne ponasam vulgarno i imam odredjenu dozu pristojnosti na ovome sajtu i nikad nisam izrazio niti djelicak nacionalnosti.Na gamersu sam preko 2 godine , 2 acc , banovan sam 1 radi dizanja warez teme.Ako budem primljen sigurno cu pokusati da malo ozivim taj forum nekim kvalitetnim diskusijama gdje se nitko nece naci uvrijedjen.

Sto dalje pisem , sve vise uvidjam da ovo sve gubi smisao jer sve dalje postaje ulizivanje administraciji pa cu ovaj moj post pokusati zakljuciti.Mislim da ovdje imamo svi jednake sanse , iako netko sigurno ima malo vise sansi , ali to sigurno ne sputava nase vrijednosti i iskreno necu da se obazirem na to , to stvarno nije moj posao.

Sretno vam u odabiru , nadam se da necete birati po poznanicima vec po zrelosti i umu , a ne inace sto cinite po godinama.

Have a nice day 
Nik: _Edy_
Godine: 15-ka
ID: 40170 ili moj prvi acc na kojem je bio 28K.

Zasto bas ja?

Bio sam šupak, spamo cijeli dan, otvarao glupe teme, zajebavao se i bio ne ozbiljan.(zato mi je obrisan staci acc)
Eh sad da vam kazem da se puno promijenilo slagao bih vas.
Jos uvijek sam u vecini situacija ne ozbiljan ali eto barem nisam spamerska shupcina.

Nemam se za puno stvari pohvalit sem za radove u PS-u koje sam radio za neke clanove.
Nisam dizao neke vazne Tutoriale niti sam radio nesto posebno za ovu zajednicu.

Kad je statistika u pitanju pomogao sam 9 puta, napisao 1 vijest, podigao 90 tema i napisao 545 postova.

Sto se tice ulaska u IF, bio sam u njemu jedno 5 dana tj. dok ne dodje ova reforma i iskreno ako spadne na to da odlucujete izmedju mene i nekog drugog clana izaberite njega jer stvarno necu imati toliko vremena pored ovoliko obaveza.

Zasto ustvari hocu u IF.

1.Zato sto volim dobre diskusije i zakazale logike.
2.Hocu da ucestvujem u svim zanimljivim temama bile one diskusije il' ne, i necu da budem izostavljen samo zato sto nemam IF.
3.Imao sam ga hocu ga nazad. 

To bi bilo to, barem sam ostao iskren do kraja .

GL. svim korisnicima koji do sada nisu bili u IF jer ce pola ovih koji su bili u njemu zasluzeno dobit svoju medalju nazad. 

Edit: Nije da se hvalim al sam Bosanac 
Nick : liryo
ID : 3999
Godiste : 92

Napisacu par recenica o sebi :

Na gamers.ba sam dosao prije nekih 6 godina po nagovoru od "Hadica".Od tog trenutka sam ne razdvojan sam ovom nasom malom zajednicom.Kada god otvorim pretrazivac mahinalno kucam gamers.ba.Kako su godine odmicale ja sam postajao sve neaktivniji.Ispratio sam sve dosadasnje generacije administratora i moderatora.Zahvaljujuci ovom sajtu pronasao sam dobre i lose prijatelje.Danas sam ponovo aktivan clan ovog sajta , jer sam se rijesio obaveza.Ova administracija bi se mogla porediti sa onom Fatala i Schulza.Momci se trude , valjda im nece dosaditi to kao i njihovim predhodnicima. 
Nick : Striker
ID : 9219
Godiste : 82

Zato sto sam najstarij profesionalni CS igrac :) dedaa
ba i da citam redovno :P mozda su u tom if bolje teme :)
Obavezno navesti :

• Nick; skore
• ID; 25804 prijasnji ID 7613 :D
• Godine.19

Zasto bas ja, hmm...

Ovako na gamersu sam od 2003 godine, bio sam veoma nevaljao u proslosti, spamao, glupiro se jer sam imao velike face iza ledja ( sala mala )...

Al evo vec vise od godinu dana nespamam nit smaram nit se glupiram, jednostavno quliram :D

Dizao sam konteste razne, organizovao prvu g.ba kafu organizovao kontest tj takmicenje za najljepseg gamersa na sajtu...

itd itd..

et ukratko :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.