Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Prijave] Reforma IF-a, Tema 3 - zašto baš Vi?

3.457 pregleda · 96 odgovora · otvorena 15.06.2010. u 00:51

[youtube]LYI7nRphs4k[/youtube]

Dragi korisnici, kao prvo, želim da se uveliko zahvalim svima koji su učestvovali na raspravama u ove dve teme :

• Reforma IF-a, Tema 1 - vaši prijedlozi itd;
• Reforma IF-a, Tema 2 - članstva.

Konačna odluka stigla je sa višeg nivoa administracione piramide. Rekao bih vam od koga, ali ako ga odam, naljutiće se.

Odluka je sledeća :

SVI ČLANOVI SU IZBAČENI IZ IF-a. TRENUTNI SASTAV IF-a JE SLEDEĆI :

Svi korisnici koji žele članstvo IF-a neka napišu neki oblik svoje G.ba biografije. Zamislite da pišete pismenu vježbu na temu "Zašto baš ja?". Sastav treba da sadrži najmanje 200 znakova. U njemu možete navesti svoje adute tipa :

• Korisne teme koje ste podigli do sada;
• Dobra djela koja ste učinili na G.ba;
• Direktne linkove na postove kojima ste nekome pomogli / pokušali pomoći (isključivo direktni linkovi na postove);

Obavezno navesti :

• Nick;
• ID;
• Godine.

(nećemo puno suditi po ovome, ali ovime počnite temu)

Ko se ne udostoji da se javi na ovu temu, neka čeka sledeću (koju ne garantujemo da će biti ikada).

Ko bude poslao ikakvu poruku / GB upis ikome da ga ubaci u IF automatski gubi sve šanse da ikada bude ubačen u isti.

PRIJAVE TRAJU 7 DANA!

Do čitanja.

~ Ispred G.ba Administracije, u suradnji sa nera_f & vLexinho, v3Tr0x. Kao kreator pravilnika, G.ba Administracija zadržava svako pravo izmjene, do daljnjeg.

WAKA WAKA THIS TIME FOR G.BA!!!

• Nick; hole
• ID; #2284
• Godine; 18+

Zasto bas ja?

Hm, registrovao se na incijativu starijih prijatelja zbog nekog nekad davnog klana, bTk.
Lijepo mi je ovde, ono, ovaj sajt mi je vise postao navika.
Ima smijeha, suza, glupih tema i membera ali sta, Boze moj, nismo svi isti.

Mislim da sam dovoljno pismen i da imam "nekog" znanja koje sam stekao in rl. ; na internetu i ovom sajtu citajuci postove drugih.
Da kazem, da sam pomagao, ne mogu to napisati ali koliko je god bilo u mojoj moci, ja sam pomogao.
Ulazio sam u razne diskusije tipa onih sto je > codex dizao.
Iskreno, vijesti nisam pisao, bodovi me nikad nisu interesovali niti sam zudio za njima kao sto sada zudi ova napacena generacija.

Bio sam vec jednom clan IF i zelio bih opet biti.

Ja mislim da je sve vise suvisno pisati, na Vama je da odaberete.

Pozdrav.
• DSG
• 52417
• 17

Razlog zašto bi baš ja trebao ući u IF:

Jednostavno sam najbolji! :D:D:P:P
Za početak:

• Nick; BennyBlanco
• ID; 19652
• Godine. 16 sad će 17

Na ovom portalu sam 2 godine (bar tako piše na medalji) iako mi je jedan profil bio izbrisan prilikom prebacivanja na novi gamers radi specijalnih znakova. U poslednje vrijeme nisam bio toliko aktivan, što zbog škole, što zbog treninga ali sam sda pronašao vremena da se ponovo aktiviram na forumu. Prije reforme IF-a sam bio jedan od članova, ali nisam imao puno prilika za uključivanje u rad istog jer je IF bio manje-više mrtav. Tu i tamo se otvarala poneka zanimljiva diskusija ili tema ali to bi bilo to. Prema tome jedan od razloga zbog kojih želim da postanem član IF-a je taj što sam već bio u istom. (:

Većina tema na kojima sam pomogao je izbrisana.
Screenshot:

Linkovi:
http://www.gamers.ba/forum/10/99181/convert-windows-powerpoint-presentation-to-mp3/

http://www.gamers.ba/forum/6/83794/ipod-movies/

http://www.gamers.ba/forum/6/40631/problem-sa-update-biosa/

http://www.gamers.ba/forum/10/35401/hare-metak-/

Napisao sam do sada jednu recenziju o igri Need For Speed: Undercover (http://www.gamers.ba/recenzija/39/need-for-speed-undercover) ali ih planiram napisati još.
Nebih mogao reći da sam jedan od poznatijih članova sajta, ali se nikada nisam trudio da se ističem glupostima. Kada mogu da pomognem to i uradim, a kada nemogu ne javim se ili googlam i ponudim korisne linkove.

Toliko od mene, ako mi još nešto padne na pamet editovat ću post. (:

amirru
738
21

Zato sto sam zitelj ovog sajta :D

Post dobio šamar od ultranumb

bolan bolan

Nije caj , sta ti je , sta si digo od ovog svega neki nivo.

smirite hormone , potrosite ih negdje drugo , a ne pametovanja i preseravanja.

jest da treba red uvesti , al "VI" valjda znate ko je normalan i ko zasluzuje da ude il ne , helem real life jarana i preko sajta.

gl anyway

Necu se prijaviti, samo me nervira sto mirofa nije u IF 
Koliko je samo stvari uradio za g.ba servere igro mixeve neprestano(dizo ih itd.) onda par tutova, itd ... -.-

Drugo, tebe Bojane bih odma izbacio iz IF-a.
Hvala.
:-*

ID: 6980
17 godina
nick : korel

Korisne teme : Slikomat, Photomania, Raserver - Nagrade, Raserver - Donacije i sl.

ovdje sam jako dugo, ne pravim probleme, nit smetam kome.

stariji account : ajdinko ID: 1000 i neki.

uzivajte.
godfella je napisao/la:
Necu se prijaviti, samo me nervira sto mirofa nije u IF 
Koliko je samo stvari uradio za g.ba servere igro mixeve neprestano(dizo ih itd.) onda par tutova, itd ... -.-

Drugo, tebe Bojane bih odma izbacio iz IF-a.
Hvala.
:-*
Ma jest' mirofa u IF, samo smo ga zaboravili dodati.

Kad budeš u situaciji da izbacuješ, ti me izbaci slobodno. =)
• Nick;cRANk
• ID;24541
• Godine: 15

Ovako, na gamersu sam oko 2 godine,trudim se da svima pomazem sto vise mogu i ne spamam.Inace, sada je 90% dobrih tema i diskusija u IF dok se sve ostale teme ponavljaju svakim danom na obicnom forumu pa tako da i nisam toliko aktivan sa postanjem u zadnje vrijeme.Kad bih usao u IF trudio bih se jos vise da ostanem u istom. Et to je to nazalost
• Nick; Reddion
• ID; 27472
• Godine; 15

~ Eh..prije sam vecinu svog vremena ( dok sam bio mladji ) provodio u jednom gamecentru. Tu sam cesto igrao CS-a, i tako pred kraj uvijek malo odem na internet. Slucajno kod havera zapazim adresu " www.gamers.ba ", sta cu - posjetim. Naravno, kako i po imenu prepoznajemo da je gamerski site, tako sam i po vecini tema poznao i skontao " bit " ovog site-a. Ali, teme nisam mogao otvarati i sl. jer nisam bio registrovan. Tako nakon registracije udjem, " prelistam " forum i svidio mi se. Od tada sam poceo posjecivati ovaj forum ali u pocetku nisam bio aktivan. Sjecam se jednom , oni avatari " G " sto su bili ( i sad' su ), ja idol skinem i u paintu napisem tadasnji nick ( ~Ra!nb0w~ ), i bas sam se osjecao clanom ove zajednice, ne znam zasto.. .
Nakon nekoliko dana , napisao sam i svoj prvi post, tako post' za postom - vise aktivniji. Pomagao sam :

~ 1

~ 2

~ 3

~ 4

~ 5

... i jos mnogo toga, zatim sam neko vrijeme bio zagrijan za pisanje tutorijala - sve o SMF-u :

~ 1

... ali nakon pokazane male zainteresovanosti sam prestao..

Nakon toga je uslijedila mala pauza, dok je skola pritisnula ali vratio sam se. Na forumu NIKAD nisam radio neke gluposti, za svoje godine mislim da sam dovoljno pismen, postujem misljenje ostalih clanova kako i samo njih, cesto sam predlagao neke stvari za ovaj forum ali znate vi kako to ignorirate i da nece nista od toga biti ali ipak vrijedi pokusati. Imao sam preporuku koliko sam vidio od moderatora, vise mi se ne da pisati. Na osnovu ovoga zakljucite .

Hvala i sretno ostalim' !
• Nick; Zilla
• ID; 2839
• Godine; 18

Ovde sam preko 5 godina, iako to nista ne znaci, ali zasto ne i to spomenuti..
Aktivan sam sigurno punih 5 godina ovdje, samo sto sam ja posmatrac.. procitam svaku temu, al udostojim se odgovoriti samo na one zanimljive / diskusije..
Nisam vishe u cs svijetu (wooohooooooo), tako da CS scenu svjetsku uopste ne pratim.. samo ovu nashu pratim kolko' tolko pomochu tema koje svakodnevno se ovde otvore..
Glupo mi je traziti kome sam u proslosti pomogao i kako, tako da cu taj dio preskociti..

Ne znam sta da kazem osim da sam najrealnija osoba koju znam u zivotu, i zanimaju me sve moguce teme ako je diskusija u pitanju, sto vishe - hranim se raspravljanjem :d

Moje kvalitete zna samo onaj ko me je malo bar pratio na ovome site-u, tako da ne dajem puno nade ni ovom postu da ce uspjeti, ali vrijedi pokushat :d

sretno vam..
Smori se dok sam prelisto ove vase eseje. Naravno , nije mi palo na pamet da ih citam.
Nick : betmen
ID: 30538 ( 3 puta manji al' haj ovaj mi acc prirasto srcu  )
Godina: Puno! 21 , 'vakat mi umirat.

Volim sve sto vole mladi. Pozdravljam sve koji me poznaju i vas u studiju i reziji. Na gamersu nisam uradio nista dobro , samo sam prvi pokreno " Pogodi igru" i izazvao val tih tema. Za mir u svijetu ne bi uradio nista i tako to.

Pusa.

e: I ne , nemam IQ kao Filozof .

Ja imam veci.

uz posvetu: prestani pametovat.
Nick: skyx
ID: 7917
Godine:Ove godine punim 17.

Dugo sam na ovome sajtu,čini mi se od 2005. sto mozete vidjeti i po ID-u.Nikad nisam bio opemenut za gluposti poput spamanja i slično.
O svojim postovima necu govoriti,jer to bi drugi trebali da kazu.
Imam par tutova koje sam postavio na gba i spreman sam da pomognem uvijek.

http://www.gamers.ba/forum/7/95315/-tut-kako-smanjiti-ping-/
http://www.gamers.ba/forum/21/55972/cabalo-updates-tut/

Sad da trazim postove gdje sam nekom pokusao pomoci,neka hvala,mada je bilo puno takvih postova.

GL HF
Nick: united
ID: 15963
Godine: 15

S obzirom na svoje godine, mislim da mogu biti i uzor čak starijim članovima ovog gaming sajta. Koliko toliko trudim se da pomognem ostalim članovima u svim dijelovima ovog foruma. Što se tiče tutorijala i sličnoga, prije dok sam se igrao photoshop-om, odlučio sam napraviti tutorijal za neki simple avatar al' ko zna gdje je sada ta tema ...

Ono što me baš privlači u tom IF-u jesu normalne teme, al' se baš uvijek pronađe ona na koju bih čini mi se dao adekvatan odgovor koji se i zahtjeva od jednog IF-ovca.

Bude jako mnogo diskusija o životu, životnim prilikama i svemu tome, nekad uzmem čitati i razmišljati pa se zamislim i mislim u sebi: "Pa Bože dragi šta je sve život, a ja ni djelić toga nisam prošao...".

Bilo bi mi jako drago doprinjeti razvoju IF zajednice i same gaming zajednice. Drago mi je što se bar negdje na ovom G.ba nalazi grupa ljudi / momaka, koji su spremni pomoći, koje ne spammaju i ne pišu gluposti po forumu, koji se angažuju da bi ovaj forum ostavili u što boljem izdanju mlađim generacijama koje će dolaziti ovdje i uz pomoć kojih će ovaj forum živjeti još dugo.

Toliko od mene, nadam se da ću dobiti priliku da pokažem svoju sposobnost i da ću biti jedan od onih koji su učinili za G.ba ono što je trebalo da bi postao jedan od najboljih sajtova na našim prostorima.

• armany
• 2801
• 22

Odavno ovdje. Ne odgovaram tamo gdje nemam sta pametno reci ili gdje je vec sve receno. Osnovao prvi bh movie making (BH Movie Makers) shit tamo davne neke, pravili movie o epnu i lolu- stariji ce se sjetiti ovoga. Inovativan itd bla bla bla
Moja dobra djela i zasto ja smatram da bi trebao biti IF član!

- http://www.gamers.ba/forum/10/18221/kako-da-ripujem-cd/
- http://www.gamers.ba/forum/8/15448/aktivirajmo-se-/
- http://www.gamers.ba/forum/10/97960/diskusija-postovanje-/

Uostalom da ne duljim , tu sam već 5+ godina , svi me znaju i mene i moje postove , pa sami prosudite dali bi trebo biti član IF-a !
• Nick; underdog
• ID; 49187
• Godine: 15

Na Gamersu sam oko 6 mjeseci, preporučio mi ga je maYbe. Trebao bi ući u izabrani forum jer nisam spamao, pokušavao sam pomoći svima kada sam bio u prilici za to. U ovih 6 mjeseci dobio sam samo 4 šamara i to zbog nenamjernog spama. Pomogao sam članovima 8 puta što znači da sam aktivan.
Opomene: 0/4
Napisanih postova: 130
Napisanih vijesti: 1
Pomogao: 8
Slika dana: 1 (izbrisana)
Trudim se dati sto pametniji i gramatički ispravanvan odgovor na bilo koju temu.
Sto se tiče tema započetih u izabranom forumu nisam započeo ni jednu jer sam u IF bio rekordnih 10 h.
Na gamers.ba portalu sam 9h dnevno svjedok: maYbe
Jednom sa bio banovan na 7 dana. Iskreno ne ponosim se time.
To je to od mene.
• Nick; Nedy
• ID; 13077
• Godine; 16

Zašto ja ?
- Ovde sam veoma dugo, aktivan bez ikakvih pauza. Svaki dan udjem na Gamers.ba
Mislim da sam zaslužio IF više od pola raje ovde. (bez uvrede) :)
Odgovaram na svake normalne i ne normalne teme dokle je to moguće.
U minusu sam što se tiće bodova, al to sam davno "zaradio" svojom greškom naravno.
Pomogao puno puta i ništa nisam zauzvrat tražio.
Kao što sam već rekao dugo sam ovde, više od ove dvije godine (za koje imam medalju) pošto sam imao drugi nick , pa promjeno i napravio ovaj akaunt a tad nije bilo opcije da se mjenja username tako da mi je akaunt samo od dvije godine.
IF ako dobijem naravno da ću opravdat.
Hvala na čitanju :)

;)
• Nick ; TeroweNth
• ID ; 21798
• Godine. 17

Na g.ba sam vec duze vrijeme , nesto manje od 3 godine , imao sam stari acc , hakovan ... Ne bitno to , uglavnom pisem normalne postove , ne izvaljujem gluposti , uradio sam i par korisnih tutorijala , postujem sva pravila , ...
Vec sam bio u IF .

, Hvala .
Nick : Cisse
ID : 1593
Godine : 19

Razlog : ID 1593 - broj postova 130 , reci ti meni razlog zasto ne ? Nisam pravio nikakve tutoriale, photoshop editorijale itd. i ne planiram, niti cu pomagati oko fps-a, izbora miseva i vsynca. Ustvari, u cilju mi je da se udaljim od toga.

Hvala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.