Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

FaceBook Mozilla

241 pregled · 11 odgovora · otvorena 08.05.2010. u 13:05

Pod 1 izvinjavam se sto postavljam 2 temu u jednom danu , ali sta cu ne znam rijesit problem...znaci problem je u tome sto na FaceBooku nece da mi otvori niti jednu sliku , samo prazno a ostalo je sve tu..ko zna koji je problem nek pomogne et' i jos da naglasim na internet exploreru hoce da mi otvori na mozili nece..
Uradi ovako kao na slici.
Ako ne pomogne to idi na exceptions i ,ako ima, ukloni sve blokirane stranice. Probaj sa (RE)instaliranjem JAVE.
udji na fb desni klik i Prikazi informacije o sajtu-a na engleskom ti je zadnja opcije i onda dozvole i vidis tu pise prikazi slike i valjda ce moci. poz
Rješenje
-Tools > Options... Content > Load images automatically > Exceptions... > Remove All Sites.
-koristis li neki dodatak za blokiranje slika tipa AdBlock?
-obrisi cache i cookije

Post dobio aplauz od KillaOR

tools -> options -> tab content -> oznaci sva cet'ri kvadratica
megamix je napisao/la:
tools -> options -> tab content -> oznaci sva cet'ri kvadratica
sve je to oznaceno ..
Adobe flash player ti treba...za mozzilu..a nekad zna biti i do njih..ako hoces link pm me
Ne mora znaciti da je do mozile, npr meni se to desavalo kad je konekcija bila slaba.. Eto ko mu pomogne ima i aplauz
KillaOR je napisao/la:
Ne mora znaciti da je do mozile, npr meni se to desavalo kad je konekcija bila slaba.. Eto ko mu pomogne ima i aplauz
Ne bi trebalo da je do konekcije.Internet explorer je puno slabiji browser, ako on otvara kako treba, mora i mozilla.
@
Ako ti je mrsko peglati se sa raznim instalacijama, izbriši Firefox i kada te bude pitalo da li želiš sačuvati sve postavke izaberi "No".
Instaliraj mozillu, update je na posljednju verziju, instaliraj java i to je to.
Lancashire je napisao/la:
-Tools > Options... Content > Load images automatically > Exceptions... > Remove All Sites.
-koristis li neki dodatak za blokiranje slika tipa AdBlock?
-obrisi cache i cookije
To buraz!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.