Pozdrav ,
coffe shop - sve i svasta nadovezano na nista..
Ovako , imam 1 problem .. : /
Rodica je radila neki diplomski i dr***a je jezike i prebacila na cirilicu ..
Ja nzm to kako da vratim , ustvari , vratio sam ja , latinica mi je na kompu ali
kad udjem na net , u google chrome , mozzila , ili internet browser , bilo sta ,
tamo je cirilica , nemogu da pisem na g.ba , nigdje po sajtovima forumima , nemogu da
udjem u steam , da pisem u cs u nista , jer je na cirilicu podeseno , ja stavim lijepo
serbian latin jezik , on mi na kompu cim udjem u neki browser , samo se promjeni na cirilica
dole pored sata ima onaj ku**c , na kome se podesava i tamo ga samo vrati na cirilicu kad udjem u browser
i nemogu prebacit na serbian latin , ja prebacim on ga neucita
Glupa je tema al sta mogu , ako moze neko da pomogne ako ne :/..
poz i hvala
♥
EDIT : Moze u kantu tema , tnx svima
coffe shop - sve i svasta nadovezano na nista..
Ovako , imam 1 problem .. : /
Rodica je radila neki diplomski i dr***a je jezike i prebacila na cirilicu ..
Ja nzm to kako da vratim , ustvari , vratio sam ja , latinica mi je na kompu ali
kad udjem na net , u google chrome , mozzila , ili internet browser , bilo sta ,
tamo je cirilica , nemogu da pisem na g.ba , nigdje po sajtovima forumima , nemogu da
udjem u steam , da pisem u cs u nista , jer je na cirilicu podeseno , ja stavim lijepo
serbian latin jezik , on mi na kompu cim udjem u neki browser , samo se promjeni na cirilica
dole pored sata ima onaj ku**c , na kome se podesava i tamo ga samo vrati na cirilicu kad udjem u browser
i nemogu prebacit na serbian latin , ja prebacim on ga neucita

Glupa je tema al sta mogu , ako moze neko da pomogne ako ne :/..
poz i hvala
♥
EDIT : Moze u kantu tema , tnx svima
*