Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lociranje

196 pregleda · 14 odgovora · otvorena 12.06.2010. u 23:05

E ovako ljudi drug mi je izgubio telefon i sada me zamolio da postavi ovdje temu kako i dali moze nekako da se locira telefon dje se nalazi preko broja tog telfona eto bio bih vam zahvalan

Znam da ovo nije forum za to ali jbg MOlim nemojte lock-del dok ne dobije barem par odgovora
Preko serijskog broja. Možeš ga pronaći na pakovanju i garantnom listu.
Oj sve spamerska tema za spamerskom.

edit:

Što me ovo na nešto podjeća?

Post dobio šamar od ultranumb

imal mu mob GPRSŠTVZŽKLJMNJOPRSŠTUVZŽ ako ima nema sanse da ga locira a i ako nema isto : )
ultranumb je napisao/la:
Preko serijskog broja. Možeš ga pronaći na pakovanju i garantnom listu.
kako znam dje naci serijski broj nego kako da ga onda lociram ??
ItAchi je napisao/la:
kako znam dje naci serijski broj nego kako da ga onda lociram ??
Prijaviš lokalnoj stanici MUP-a da ti je ukraden telefon. Odeš na razgovor, daš izjavu, uzmu ti serijski broj i pošalju te kući. Onda čekaš i nadaš se.
ultranumb je napisao/la:
Prijaviš lokalnoj stanici MUP-a da ti je ukraden telefon. Odeš na razgovor, daš izjavu, uzmu ti serijski broj i pošalju te kući. Onda čekaš i nadaš se.
ae hvlala al to mu je i suvise komplikovano kad je i on neki debil sad nzn jel ga izgubio ili mu je neko ukrao ......
ultranumb je napisao/la:
Naravno, to nadanje traje i traje i traje i traje.......

I jos traje....

I jos traje....
Ne mozes nikoga locirati ako ti u postavkama nije dao dozvolu da ga lociras. Reci mu da se poselami sa telefonom.
Možeš preko BHMOBILE stranice ako imaš šifru od mobitela
Almir je napisao/la:
Možeš preko BHMOBILE stranice ako imaš šifru od mobitela
to samo za njihove korisnike
ItAchi je napisao/la:
to samo za njihove korisnike
Pa naravno, ako koristiš BHT

Ja lociram svoj br., ulica, grad baš sve ono detaljno ima
Almir je napisao/la:
Pa naravno, ako koristiš BHT

Ja lociram svoj br., ulica, grad baš sve ono detaljno ima
samo mozes locirat kad ti je mob upaljen i kad je tvoja kartica ubacena, i ja mislim posljednju lokaciju prije iskljucenja mobitela
ultranumb je napisao/la:
Kad je moj jaran htio prijaviti krađu slatko se nasmijali i rekli imamo mi pametnijih stvari za raditi od traženja nekog mobitela.

Opet ako imaš neku vezu u MUP-u mogu ti naći telefon.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.