Trazio po netu,mogao naci nisam.Sta cu,skontam da ovde ima par ljudi koji se bave mobitelima itd.Znaci da li neko zna kako namjestiti na mobitelu da ti pokazuje trenutnu lokaciju na kojoj se nalazis.To sam imao cak i na starom mobitelu prije dosta godina Nokia 3310 i zelim ponovo.Samo mi nemojte govorit skidaj neke programe s neta,ne treba mi karta evrope nego jednostavno da mi pokazuje na mobitelu gdje sam.Nadam se da ce me bar 30% gamera shvatit.Moje pitanje je kako da to ponovo namjestim na mobitelu Sony Ericsson P1i. da li to ide u settings ili preko poste,mozda posaljem neku poruku,prijava,nesta.I zadnja molba,bez sranja zovi 1444 jer se tamo u vecini slucajeva nikad niko ne javlja.Hvala.
Diskusija
Zaključana
Odredjivanje trenutne lokacije
117 pregleda · 5 odgovora · otvorena 21.06.2010. u 11:19
To ti postoji u opcijama i zove se nešto kao "Prikaz ćelije trenutnosti", tako nešto ...
Post dobio aplauz od KillaOR
Almir je napisao/la:
To ti postoji u opcijama i zove se nešto kao "Prikaz ćelije trenutnosti", tako nešto ...
prikaz informacije o celiji
Post dobio aplauz od KillaOR
Mislis da ti pokazuje s kojeg relea primas signal a to sto govoris mapu evrope mozes samo na mobitelima koji imaju mogucnost navigacije !!
XCLUSIVE je napisao/la:
Mislis da ti pokazuje s kojeg relea primas signal a to sto govoris mapu evrope mozes samo na mobitelima koji imaju mogucnost navigacije !!
@ Termix,united...na ovom mobitelu,hvala vam.
ja znam da sam na svom starom retardiranom mobu to mogao naci u opcijama poruka tamo se zove kao sto su ovi gore naveli ...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.