Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nedoumica kod odabira prodavaca

116 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.06.2010. u 16:21

Eh ovako zanima me vase misljenje o sljedecim prodavacima mobitela.

1. KAM CONNECTING ( zanima me da li je sigurno, jeli iko kupio odatle mobitel)

2. mobymesa ( zanima me da li je sigurno, jeli iko kupio odatle mobitel)

Ove profile nasao sam na PIK.BA i vidim da imaju dosta mobitela u ponudi, ali me zanima gore navedeno. Da li je iko kupio odatle mobitel, imaju li svoje radnje u Sarajevu.

Unaprijed vam se zahvaljujem.
Ne bih ti druze predlozio da uzimas od njih jer oni nemaju ni svoju radnju nego to iz stana prodaju. Tako da ako ti se sj**e nesta ne racunaj na njih.

Bolje ti je dadnes jos 20km, odes u imamex ili sl. i kupis telefon i imas pismenu garanciju koja ti traje god dana i koji su provjereni ljudi...
ja sam prije mjesec uzeo telefon u fonTELe.ba i super pravo sam zadovoljan, imaju i sajt www.fontele.ba ali nisu ubacili cijene mobitela jos...
rimA je napisao/la:
ja sam prije mjesec uzeo telefon u fonTELe.ba i super pravo sam zadovoljan, imaju i sajt www.fontele.ba ali nisu ubacili cijene mobitela jos...
Slazem se juce sam bio u fontele-u , momci i cure vide se da zna ocemu pricaju ugl 10tka i nisu tolko skupi :)
Hvala vam puno. Znaci najbolje je do imamexa otici i kupiti za par desetina maraka vecu cijenu ali sigurnije.

Moze lock

EDIT : posjetit cu i fonotele pa da uporedim. Hvala!
ikspali je napisao/la:
Slazem se juce sam bio u fontele-u , momci i cure vide se da zna ocemu pricaju ugl 10tka i nisu tolko skupi :)
oni ti rade na ovaj fazon, kazes im sta ti treba od mobite i oni ti predlože par koji nude to sto ti trazis momci su fakat predobri, nisi su skupi, to je moje misljenje a ti se odluci sam....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.