Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Savjet oko Mobitela?!

163 pregleda · 15 odgovora · otvorena 20.05.2010. u 22:13

PozzZzZ Dragi moji Gameri & Gamerice
Evo imam pitanje oko Mobitela, sutra idem u postu da kupim mobitel i u trilemi sam izmedju ova 3 mobitela...

Samsung B3410----on mi je broj 1.
LG GD510 PoP----on mi je broj 2.
Samsung GT S5230---on mi je broj 3

Eto sad me zanima vase misljenje, koji je najbolji zasto, ako neko ima ovavke mobitele, da kaze savjete, iskustva i slicno :D
Nemoj LG telefon nikad uzimati. Što ? Pa LG je. :/
Samsung GT S5230---on mi je broj 3
pop nije bas al posluzi
ali lg kuki sranje
Ja uzimam mobitele s' vremena na vrijeme tj. svake 1 il' dvije godine i ako hoces kvalitet i dobar mobitel uzmi ono sto cu ja uzimat za mjesec dana ...

Naime, radi se o Samsung telefonu S 8000 JET .
Specifikacije mobitela sve govore, interface brilijantan + na oko lijep LED ekran

Proguglaj malo potrazi cijena u Sarajevu mu je oko 390 KM

Edit: Ja ti kazem sta ti je pametnije uradit a od ovih bih personalno izabrao ovaj br. 1 jer se mobiteli ne razlikuju toliko po specifikacijama, a ovaj prvi ima tasku
od ova 3 ovaj uzmi
Samsung B3410
ili ovaj drugi samsung samo nemoj LG nikakav uzimat jer su stvarno sranje od telefona ;)
_Edy_ je napisao/la:
Ja uzimam mobitele s' vremena na vrijeme tj. svake 1 il' dvije godine i ako hoces kvalitet i dobar mobitel uzmi ono sto cu ja uzimat za mjesec dana ...

Naime, radi se o Samsung telefonu S 8000 JET .
Specifikacije mobitela sve govore, interface brilijantan + na oko lijep LED ekran ;)

Proguglaj malo potrazi cijena u Sarajevu mu je oko 390 KM

Edit: Ja ti kazem sta ti je pametnije uradit a od ovih bih personalno izabrao ovaj br. 1 jer se mobiteli ne razlikuju toliko po specifikacijama, a ovaj prvi ima tasku ;D
Nisam pito da mi dajes neki 10 savjet nego da ako znas da izaberes jedan od ova 3 i da kazes koji mi valja, jer ne pada mi na pamer dati 400km za mobitel!!!
uzmi samsung jer je "marka"
a ja imam LG pop...iskreno mob. nije nimalo los.
Zavisi sta ocekujes od moba.Ja i nisam bas neki pacenik za mobitelima tako da mi je pop super.Ima cistu kameru,dobar zvuk i moze puno memorije u njega. Meni dosta :) 9-)

Jedina mana nea wi-fi mada ti nema ni jedan od navedenih :)
Uzmi LG. Kod mene je KP500 Touch Screen. Extra mobitel ocm' . Kupio u FonTele kod bezistana ....
http://www.gsmarena.com/

pa uporedi sam i sam odluchi ....

P.S. ne'a telefona do Nokie ....
ma nevalja to nista bolan,nemoj bezveze ugovor da potpisujes fujjj mobiteli,samo Sony ericsson i Nokia imaju mobitele koji su dobri bgm,LG imao,samsung imao sranjeeeeeeeeeeee et tak pa makar i samar
Bratemoj. Da ti karnem par rijeci . Ako ces uzimat telefon radi muzike i zvucnika, tu ti je nezamjenjiva serija Walkman telefona od strane Sony Ericssona. A Ako ces vec nesto sa kamerom, tu ti je Cyber Shot takodjer sa strane Sony Ericssona. Daleko najjaci telefoni. Kakva bola Nokia, Samsung, LG .

Uzmi ti Samsung B3410, i goni
boyan1995 je napisao/la:
Nisam pito da mi dajes neki 10 savjet nego da ako znas da izaberes jedan od ova 3 i da kazes koji mi valja, jer ne pada mi na pamer dati 400km za mobitel!!!
ja bi uzeo 3 on mi je nekako najj.
e ako moze da mi kazes cijene ovih tel:S
odg u GB
samo ne lg imao sam ga i nikom ga nebi preporucio..uzmi samsung
v3Tr0x je napisao/la:
Nemoj LG telefon nikad uzimati. Što ? Pa LG je. :/
Šta fali LG-u? ja koristim LG. extra je. LG KC910i Renoir. Nisam imao bolje mobitela. Nokie su sranje.
MIKROVALNE

Imo nokie, kvarile se, imo Sony Ericsson -- pokvario se i raspo. Samsung - eno ga na ormaru slika mu ide gori dole na displayu i ondan ode sve naopako i ugasi se. LG Cookie mi sestra i stara ima. nista jos. ja ovaj koristim 6-8 mjeseci. pravo me sluzi. Kvaliteta. LG

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.