Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pomozimo Dini Hamziću

134 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.05.2010. u 20:12

Udruženje roditelja i prijatelja za pomoć osobama s mentalnom retardacijom na području KS-a "Oaza" pokrenulo je humanitarnu akciju za pomoć Dini Hamziću.

Pomoć se može pružiti pozivom na telefon 090 291 045.

Maloljetni Dino obolio je od cerebralne paralize i za njegovo liječenje u inozemstvu potrebno je više od 60.000 eura.

U priopćenju Udruženja navodi se da se u akciju "Pomozimo Dini Hamziću" pomoć može pružiti pozivom na telefon 090 291 045.

Pomoći možete pozivom na navedeni broj, a cijena poziva iznosi 2 KM. Uplate možete izvršiti i na žiro-račun Udruženja "Oaza" kod INTESA SANPAOLO BANKA broj 154-001-000000-19-10, pozivom na broj: 878952-22-305659", navodi se.

U humanitarnoj akciji "Pomozimo Dini Hamziću" može se sudjelovati i uplatom novca na žiroračun obitelji Hamzić kod RAIFFEISEN BANKE broj 1610000000000011 pozivom na broj 09000860395 za liječenje Dine.

~ Ja danas u haustoru vidio ovu humanitarnu akciju, pa odlučih da i ovdje otvorim temu. Budimo humani i odazovimo se !
Nazvao.

'Aj nazovite svi, vama nista ne znaci marka ili dvije - a nekome (u ovom slucaju Dini Hamzicu) ta marka moze biti presudna u spasavanju zivota.
Nazvao! :$

Zelim brz oporavak!
Nazovite radi dobrog djela, nemojte ostavljati postove uopste.
Hvala.

Post dobio aplauz od 100kaa

Naravno , sto se tice ovoga , uvijek sam tu da pomognem koliko mogu... Sad zvao.
Chemi je napisao/la:
Brz oporavak stari , drzi se !

Ovako smo i tebi jednom prikupljali kad si nas slagao...

Pozvao sam broj ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.