Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ezlaptop scam?

230 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.05.2010. u 00:56

Evo kao što naslov kaže je li ezlaptop.com scam.Kako sam tamo prijavljen već 2 mjeseca i kako se kredita dosta skupilo fali mi još 75 za laptopa.Neću sponzorirati niti išta od toga nego samo dajte mi razloge ako je scam,i dajtem i razloge ako nije SCAM.

Poštovani modovi i admini ne sponzoriram ezlaptop.com nego želim znati dali da nastavim skupljati kredit za laptopa ili ne!
ako dobijes, posaljem ti i ja svoj....

to ti je bezveze 99% tih stranica to stavlja da samo klikas na reklame, kako bi oni zaradili a ne ti

mante se toga mozak ce vam pojest
N3sTabilaN je napisao/la:
ako dobijes, posaljem ti i ja svoj....

to ti je bezveze 99% tih stranica to stavlja da samo klikas na reklame, kako bi oni zaradili a ne ti

mante se toga mozak ce vam pojest
Ali gle,stvarno se trebaš potruditi da bih dobio laptop,baš kao na lockerz-u ili nekoj drugoj stranici pa tako da nezz..treba mi 73 kredita da bih dobio laptop e sad neznam hoće li me zaj**** kad skupim dovoljno.
mrxilix je napisao/la:
Ali gle,stvarno se trebaš potruditi da bih dobio laptop,baš kao na lockerz-u ili nekoj drugoj stranici pa tako da nezz..treba mi 73 kredita da bih dobio laptop e sad neznam hoće li me zaj**** kad skupim dovoljno.
ma samo ti posalju da si varao, pravo acc-ove etc i nist od toga
N3sTabilaN je napisao/la:
ma samo ti posalju da si varao, pravo acc-ove etc i nist od toga
Ovde ti ima pravilo,ako ti se email obilježi u SMAP folderu u nečijem email-u autom. te banuju,ali ja nikad nikome nisam slao pozivnicu.
Pa kad si mogao da budes moron 2 mjseca , ostani jos malo pa ces sam saznati jel scam ili ne...
BloodSeeker je napisao/la:
Pa kad si mogao da budes moron 2 mjseca , ostani jos malo pa ces sam saznati jel scam ili ne...
Upravo tako :D
Sve ove stranice od castinga lokerza ... sve su to scamovi oni klikovima dobijaju pare
HeadacheR je napisao/la:
Sve ove stranice od castinga lokerza ... sve su to scamovi oni klikovima dobijaju pare
lockerz nije scam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.