Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

viruscic

115 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.05.2010. u 20:19

da li se ikome desilo da se, nakon spajanja dva laptopa ili laptopa i pc, na laptopu pojavio virus. bila su spojena dva laptopa preko usb kabla. nakon toga, poslije slijedeceg paljenja, na laptopu je nakon ubacivanja usb stika izbacio trojanca. (vazna napomena: usb je bio cist 100%, ubacivan je prije kobnog vikenda i sve je bilo OK). mnogi antivirusi koje sam poslije instalirala, virus nisu ni pronalazili. posljedice: adsl konekcija puca jako cesto, racunar zastopa i ne omogucava otvaranje novih prozora niti gašenje, izbaci error nešto oko svchost.exe i tada zaštopa.
jaranica je imala isti problem, riješilo ga je samo servisiranje laptopa. da li je još neko imao ovaj problem? pomoć, molim vas :S
Na USBu ti moze bit RECYCLER koji je skoro nemoguce izbrisat ako ti je u compu, ako ti je jos zarazen USB , prebaci na comp sta ti treba i format USB.

Skines NOD32, Malwarebytes, Spyware doctor i pobrisi gamad, ako ni to ne pomaze, ne gine ti format

Evo ti za to svchost.exe

Klik ovdje
probaj format , a sto se tice umrezavanja moguce je da si tako dobio virus 99%
Ja sam imao taj problem s usb stickom 100% cist i ubacim ga i javlja mi isto trojanca i tako i drugi usb uredjaji samo meni nije nista stopalo pravilo probleme bilo kakve samo kad ubacim usb izbrisem virus s njega i to je to ako znas postupak rusenja i dizanja sistema to bi ti bila najbolja opcija.
jacky je napisao/la:
Na USBu ti moze bit RECYCLER koji je skoro nemoguce izbrisat ako ti je u compu, ako ti je jos zarazen USB , prebaci na comp sta ti treba i format USB.

Skines NOD32, Malwarebytes, Spyware doctor i pobrisi gamad, ako ni to ne pomaze, ne gine ti format :D

Evo ti za to svchost.exe

Klik ovdje
hvala
a, da, na usb se pojavljuje nekad recykler, nekad neki folder volim a nekad opet booster ili tako nešto.
mejra je napisao/la:
hvala
a, da, na usb se pojavljuje nekad recykler, nekad neki folder volim a nekad opet booster ili tako nešto.
Obicno DOKTOR, RECYCLER, VOLIM, DIANA itd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.