Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Antivirus software

134 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.02.2010. u 19:17

--------------------Pozdrav Gameri--------------------

Nadam se da ovo nije "warez", i da jeste morao sam
inače bi mi otišo ćaćin laptop u ku*ac. E ovako treba
mi jedan antivirus software koji bi zaštitio moj lap top
(odnosno mog oca) od virusa koji se najcesce dobi-
jaju preko interneta. Na flesu koji je bio formatiran i
ubacio ga u laptop, pojavila su se 2-3 foldera a to:
RECYCLER32, DataKorisnik i tako dalje. Kazuje na
neke worm viruse i your system is at risk. Ovo je
ludo ne smijem ugasit Laptop vec je evo mjesec da-
na na Hibernate i tako svaki put. Poceo je u zadnje
vrijeme premnogo laga i u kontrol panelu programi
koje sam izbriso ponovo ih ima i zauzimaju memoriju
i nema onog dugmeta remove ili change.
Ako treba i konfig od racunara cu vam dat i sada je
na vama da mi pomognete molim vas...
Da napomenem koristim i FLASHGET 2.0

To bi bilo to
Pošto nemam bodova najradije bih zamolio vLx da podeli
Aplauz onome koji to bude zaslužio. Zaslužit će onaj
čije mi je rešenje pomoglo da se otarasim virusa ...

Pozdrav još jednom ...

bit defender total security 2010-------2glasa
Avira antivir---------------------------------2glasa
Kaspersky------------------------------------3glasa
Neki WIN fajlovi mi nedostaju i svaki put kad se budi iz hibernacije napominje taj i taj fajl missing ...

Downloading Avira trenutno...
***** će te ćaća ocam
Kaspersky Internet Security nadji i instaliraj, ako su ti Windows fajlovi zarazeni moras imat i Win instalacioni CD da ti zamjeni zarazene fajlove.
Prvo skini antivirus.Ja imam Aviru i prezadovoljan sam.Kada skines skeriraj laptop i Avira ce sve moguce viruse pobrisat .
Onda skini ccleaner i sa njim obrsi Registry.
Ako si mozda nekada igrao igrica i nisi obrisao save-ove.To ces uciniti sa AtomicCleaner.
Mislim da bi ti to bilo dovoljno softwera.Ako ti jos nesto treba pitaj me na PM.
Najjači,najcijenjeniji antivirus je bit defender total security 2010.
On je velik,tj zauzima više prostora od običnog antivirusa.Baš zbog te veličine on je "jak".Koristim svaki bitdef. koji izađe svaki dan ga updateujem,a 100% sam siguran da se ćeš se toga virusa otarasiti tako što instaliraš ovaj anivirus."Testirao" sam malo s ostalim antivirusima npr.:-skinuo sam 10 virusa (nisu baš bili neš al su bili VIRUSI),i skenirao sam ih.Avira je primjetila samo 2,NOD32 je primjetio 5 ih a BitDefender 2010 je ih je primjetio sve.Ako ti ne pomogne antiv. onda jedino što ti mogu reći je da sav VAŽAN sadržaj prebaci na drugi hd a glavni formatiraj.
Po meni najbolji Anti-Virus je Kaspersky, skini njega, installiraj, skeniraj, obriši viruse i zatim obriši Kaspersky Anti-Virus jer će ti umirati kompjuter, nakon što ga removaš sa računara, restartuj komp i sve bi ti trebalo biti ok. Removaj ga zato što ti comp jednostavno, jednom riječju UMIRE dok je Kaspersky installiran

Čuo sam da je sad izašao ovaj Bit Defender 2010 i čuo sam da je premoćan... ali ja sam do sad koristio Kaspersky ili Aviru pa radi toga neki od ta 2 ti preporučujem

If you want to donwload any Anti-Virus click and Search here.
Po meni najbolje da skines KASPERSKY IS 2010! Jest da malo uspori komp kad skenira al je ucinkovit! Kad skeniras pocisti REGISTRY bazu i Defragmentiraj Disk! :)
elnur_a je napisao/la:
Po meni najbolje da skines KASPERSKY IS 2010! Jest da malo uspori komp kad skenira al je ucinkovit! Kad skeniras pocisti REGISTRY bazu i Defragmentiraj Disk! :)
kako da pocistim registry bazu i sta je defragment da obrise sve fajlove ili duple fajlove tako nesto jeli ...
Ocisti Registry pomocu TuneUp Utilities! Uostalom tu ti i ima opcija za Defragmentaciju!
Defragmentacija ti "olaksava" pristup podacima na HDD!
Ja bi ti preporucio kaspersky ali posto ti je slab laptop spor bi ti bio od kasperski pa zato uzmi aviru :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.