Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bluetooth

48 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.05.2010. u 19:07

Pozdrav ekipa:)

Ovako...sa USB sam si prebacivao slike muziku...na mobitel..a, sad sam ga izgubio...pa tako sam se sjietio da imam na laptopu bluetooth i tako bi si mogao prebacit ziku i ostalo na mob... a problem je da ja ne znam kako ,znam ga samo ukljucit(mislim na laptopu;) ) pa ako ima tko ljubazan ovdje i ako zna da mi malo pojasni...HVALA!!!
-Instaliraj program .
sta bi mi se trebalo pojavit nesto kad ga ukljucim???ili sta jer nista se ne pojavljuje ....:*
Instaliraj program "BlueSoleil", pokreni ga i prikazace ti se ovo:

Klikni jednom na ovo narandžasto polje on ce poceti da trazi dostupne bluetooth uređaje.
Kada pronađe tvoj mobitel prikazace ga (u vidu male slicice mobitela i ispod ce pisati onaj tvoj bluetooth naziv kako ti je podešen na mobitelu) na ovoj isprekidanoj osi koja kruzi oko ovog narandžastog polja.
Klikni dva puta na tu slicicu mobitela i tada ce se comp upariti sa mobitelom.
Posto je potrebno nekih 2-3 sec da se upare comp i mobitel, nakon toga kliknut ces dva puta na ovu petu po redu sliciu u vrhu ove slike, odnosno kliknut ces na "File Transfer".
Na mobitelu ce ti se pojaviti polje na kojem ces ukucati password da bi odobrio uvezivanje mobitela sa compom.
Isti taj password ces morati ukucati na računaru odmah nakon sto ga ukucas na mobitelu.
Kada to sve uradis na compu ces moci upravljati svojim fajlovima na mobu, odnosno upravljat ces folderima koji se nalaze u "Galeriji".
Ako sta nije jasno citiraj me.

Post dobio aplauz od nera_f

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.