Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bezicni internet na laptopu

145 pregleda · 13 odgovora · otvorena 22.05.2010. u 20:16

Zdravo svima imam jedan problem kupiosam laptop koji ima bezicni internet ali ustvari ja ga nemam jednom sam ga koristio ito u sarajevu ali kod kuce nemam tj u VIsokom a imam bezicni internet u viskom ali na mom laptopu nema pa sam cuo da postoji neki Driver koji mi je potreban da ga koristim pa ako moze neka mala pomoc oko toga bio bi va zahvalan !!
Jao gramatike

Ako sam te išta skontao pljuni me u lice :S

Edit : Imaš li mikrovalnu pečnicu ?

Ako imaš samo ubaci laptop u mikrovalnu i mikrovalni talasi će ti dat' bežični Internet. Ali ako si u Viskokom, mikrovalnu okreni prema Sarajevu, a ako nemože otiđi u Sarajevo sa mikrovalnom.

A ako ne, onda reinstall može pomoći.

Jao gramatike :-X

Ako imaš samo ubaci laptop u mikrovalnu i mikrovalni talasi će ti dat' bežični Internet. Ali ako si u Viskokom, mikrovalnu okreni prema Sarajevu, a ako nemože otiđi u Sarajevo sa mikrovalnom.

_bela_ je napisao/la:
Jao gramatike :-X

pa kako nisi skonto nemoze mi net svuda samo u sarajevu a znam da mora moci svugdje !! bog ti ucero !!!
Sa koje si ti planete? K-Pax?

H-e-l-l-o! Ako sam dobro desifrovo, nisi naveo gdje si prikljucio taj WiFi net, jel u Sarajevu ili Visokom i koja firma? Bezicni netovi imaju ogranicen signal ovisno gdje im je postavljena kutije uglavnom na visokim pozicijama tj. neboderima itd.
lelO123 je napisao/la:
pa kako nisi skonto nemoze mi net svuda samo u sarajevu a znam da mora moci svugdje !! bog ti ucero !!!
Pa kad si u Viskom, popenjii se ne piramidu i okreni mikrovalnu sa laptom unutra prema Sarajevu.

A ako nemože, zaguraj ga u prkno pa prni i dobit ćeš konekciju.
_bela_ je napisao/la:
Pa kad si u Viskom, popenjii se ne piramidu i okreni mikrovalnu sa laptom unutra prema Sarajevu.

A ako nemože, zaguraj ga u prkno pa prni i dobit ćeš konekciju.
Jesi ti pametan :/
JAO KOMENTARA PLAČČČČČČČČČČ OCAMIIIIIIIIII HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

~

Ako ti radi u Sarajevu a ne radi u Visokom, nije do drajvera nego nema signala, od piramida vjerovatno ...
PS: kakve veze tema ima sa ' Development & Web design' ?
Taj bezicni internet na tvom Laptopu je tako zvani Wi-Fi net, njemu je potrebna od nekog drugog konekcija da bi se mogao logovat na net, tj. on krade od drugih, ja mislim u okrugu od 20m, znaci ako u blizini tebe nema niko neta, nema ni u tebe...kontas ?
talleN je napisao/la:
Taj bezicni internet na tvom Laptopu je tako zvani Wi-Fi net, njemu je potrebna od nekog drugog konekcija da bi se mogao logovat na net, tj. on krade od drugih, ja mislim u okrugu od 20m, znaci ako u blizini tebe nema niko neta, nema ni u tebe...kontas ?
kontam drug ali ja imam internet u kuci na PC tj atel ali nemam na laptopu ja sam cuo da postoji neki drajver za to !!
lelO123 je napisao/la:
kontam drug ali ja imam internet u kuci na PC tj atel ali nemam na laptopu ja sam cuo da postoji neki drajver za to !!
Ako je tako uradi sljedece:
Download Aida32.... http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/AIDA.shtml
Eh sad odpakuj u neki folder na desktopu, i udji u program. Sljedece sto ces uradit idi na "Mreža" , pa "PCI / PNP Mreža" i vidi koja ti je mrezna, kad vidis reci mi i ja cu ti naci da skines i instaliras...ako ne nadjes u "PCI / PNP Mreži" onda tu po Aida trazi i naci ces...
Jarane , uopšte te nisam skontao :/

Onda , nije ti tačan podforum : / .

Na komentare plačem , HAHAHHAHAHHAA ( :

Edituj temu ;]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.