Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vlex = Sarajevo

3.659 pregleda · 146 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 15:10

E 'vako čujem neke priče oćete da bijete Velxa i jarana mu kad dođu u Sarajevo ?

E sad ću da vam ja nešto kažem !

Momak se obradovo da dođe u Sarajevo, da upozna GAMERS.ba membere, da se zajebavamo, cugamo, pucamo LAN-a, barimo cure, uglavnom da se lijepo provede momak kad dođe kod nas!

Ne važno je da vi počnete da serete momku što vas je banovo po forumu radi vašeg glupiranja i njegovom pravilnom postupanju, i kojekakvih gluposti ?
Što niste udarali ostale admine i globale koji su vas banovali ? Gdje ste tad bili ha ?

Ja kad sam čuo da će momak doći u Sarajevo, pravo sam se obradovo, jer nije svaki dan da nam dolazi neko iz druge države pa makar ta država bila sa balkana !

Tako da vi "ja želim biti zajeban, prebiću vlexa", mani te se tih vaših gluposti i dječije igre !

Momak će doći u Sarajevo, i neće mu niko smjet prić od vas koji oćete da ga bijete, možete mu prić jedino preko mene mrtva, a u to sumnjam !
Nece VLEX-a niko dirat 100% , nek dodje da malo LAN-a igramo 
ma stipu to balavci se ku**e preko tastature, a liwe zovu mamu da im pelene promjeni 
To se cijeni ^.^
A inace , volio bih upoznati vLexa ..
Tako je brate  
- Ma ja sam mu odma' rekao - gluposti su to ba. Suplje gejmerske  

Doc'e nama vLex0nja  
Hahaha mogo bi vala preko tebe svako al nećemo o tome brat moj <3

ma šta će mu ko nek prestane bit pi****a i nek se suoči s tim da su ovo online prijetnje je***e ...

i meni svako prijeti , a + sam iz Sarajeva ... pa me niko nije ubio .. zanemarimo incident pored grafičke XD

Post dobio aplauz od torQ7u_

Upravo sam razmisljao da otvorim ovakav topic. Ti si to na vrijeme uradio. U potpunosti se slazem. Dakle, na tvojoj sam strani Marko i Vlade i Caneta koji trebaju doci. Momci, don't worry, be happy !!!
ty man ♥

Ma to si ajdoli... koji se ku**e preko neta.. ja cu ovo ja cu ono...

i sva prica se na tome zavrsi, niko ovde ne cijeni trud koji je ovaj momak ulozio u ovaj.. sajt.. opcenito..

Svi hoce neku svoju pravdu radi je****h banova.. da istjeraju...

VLEX ♥ 

Bujrum u Sarajevo...
Jason je napisao/la:
Hahaha mogo bi vala preko tebe svako al nećemo o tome brat moj <3

ma šta će mu ko nek prestane bit pi****a i nek se suoči s tim da su ovo online prijetnje je***e ...

i meni svako prijeti , a + sam iz Sarajeva ... pa me niko nije ubio .. zanemarimo incident pored grafičke XD
Blizu sam ti... pazi ledja... spavaj sa jednim okom otvorenim...

Hvala, puno mi ovo znaci, popricacu sa CaneXom pa cu videti kako sta...

Ajd da vidim Vlado kako će te dirati 
PinkyBa je napisao/la:
Blizu sam ti... pazi ledja... spavaj sa jednim okom otvorenim...
đe nisi blizu je***u miša par zgrada udaljen XD
Vlex kad dodje u sarajevo ja cu ga sakama udarat marije mi ! 
Najtužnije je što se o ovome uopšte i mora raspravljati.

Tući čovjeka? Pa k'o da ste u obdaništu. Nitko vam nije ukr'o kliker. Ali, što ste jaki na jeziku u p. matrinu.
Lol... Sta vise reci ?
Pa ko to jos prijeti preko nekog gamerskog portala 
Do su oni kick boxeri ... Nemoj ni pomislit da dodjes kad oni tebe vide prebit cete 
"Naci cu te"
"I tebe cu"
Svi su oni ko onaj lik, trust me  
Kada dodješ brate maxuz nas zovi doći će ekipa iz Tuzle.
Ja i još par jarana ionako preko raspusta tamo planiramo doći i usput nam je, a imo bi volju da te upoznam i ovog littla , aza , ryu i ostalu raju.
Što si ti iz druge države i što su oni spamali, a ti kažnjavo to nema veze u RL.
Kad dodjem tamo nek te ko pipne brate ima ko uletit, a hvala bogu ima i mač da ga isječemo i utoka.
A fizički me nije jače 90 ovih gamera bez obzira na uzrast bili oni stariji ili mladži.
Uglavnom dobro došao, a doći ću i ja iz Tuzle maxuzile.

Napaćena djeco manite se belaja neko će vam mater je**t.
joj dirnut sam ovim :) doso bi i ja vas upoznat al jbg nit sam ikad bio gore nit ikog znam :( jedino ak me neko spreman docekat
Fakat,

Dobro je torQ7u rekao gdje ste bili kad su vas ostali banovali vi kontate sad ce mo vlexa jo bit ce super a to sve neke izmisljotine mangupi preko neta itd itd.
Nedodjes li vlex eto nas kod tebe =)

Ma pusti suplje price.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.