Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Moja TV + ADSL flat

1.220 pregleda · 56 odgovora · otvorena 05.09.2009. u 11:58

Bihnet uvodi flat za "male" pare, šta mislite o tome?

Evo paketi koje je moguče uzeti:

Phone:
- Osnovni IPTV paket + IP govorna usluga
(Digitalna TV uz neograničen fixni telefonski saobračaj za pozive prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma) - oko 25 KM + PDV

Net:
- Osnovni IPTV paket + ADSL pristup internetu
(Digitalna televizija uz ADSL pristup sa neograničenim interneta korištenjem na fer osnovi). - oko 45 KM + PDV

Full:
- Osnovni IPTV paket + IP govorna usluga + ADSL pristup internetu
(Digitalna televizija uz neograničen fixni telefonski saobračaj za pozive prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma te ADSL pristup sa neograničenim korištenjem interneta na fer osnovi). - oko 65 KM + PDV

Premi:
- Osnovni IPTV paket + IP govorna usluga + ADSL pristup internetu + mobilni priključak
(Digitalna televizija uz neograničen fixni telefonski saobračaj za pozive prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma te ADSL pristup sa neograničenim korištenjem interneta na fer osnovi i vrijednost mobilnog telefonskog saobračaja u iznosu od 30 KM. - 95 KM + PDV.
Evo i slika
http://img215.imageshack.us/img215/5834/1005591.jpg
Evo i video gdje neki papak govori cijene
http://www.youtube.com/watch?v=EWszvfcQ3hE
Ma to je jarane 25-35gb fer upotreba. Ne bi oni dali flat za tako male pare. Vjeruj mi...

btw. Jel' iko od vas priključio ovo MojaTV? Izgleda fino...
goni ih u pm, i to ce na pocetku biti no1, i poslje ce razjebat sve ko i adsl.. Klocevi zeljni para.. majku im
a nisam ja ove skoto iz bht oceli imati tu tv sto vec imaju adsl net ako je skoto ako moze odg....
Meerza je napisao/la:
30 giga u vrh glave, ne isplati se ...
Ae tisina, cuj ne isplati se 45 KM = 15gb a ti govoris da se ovo ne isplati.

@ on topic:
Tonbe je stvar ja cu prvi sebi uzeti.
Tek od prvog Novembra ide u ponudu, sad za sad je u testnoj fazi, i najvjerovatnije koriste neki uposlenici Telecoma. Ja cu najvjerovatnije uvesti drugi paket, TV i internet. Ako budu dali sam internet, onda cu to, imam elob digitalnu, prezadovoljan
Meerza je napisao/la:
30 giga u vrh glave, ne isplati se ...
Daj meni konekciju 512/150 3 g meni dosta samo da cs moze pokrenuti ... kad istekne platim jos xD Sad imam 2 g ali konekcija owna : 128/38 pa ti vidi
Meerza je napisao/la:
30 giga u vrh glave, ne isplati se ... :r
Sta ti pricas ne isplati se imas adsl od 5 gb i placas ga koliko ? :$,
btw uzecu ovaj paket full :P
Mah polako, dok su oni uveli flat i ostali ce uskoro, mozda po povoljnijim cjenama, valjda ce logosoft uvest dotad cekam. Pa i oni imaju neku Lol TV.
Provaljujem , koliki ce bit download i upload kod tog ADSL flata ? :/
Ako je flat trebalo bi biti neogranichen download.

~ Zhele da nam prodaju vrelu vodu

ADSL 5G usluga koshta 30km, a flat da bude 65 pffff
U poredjenju sa hrvatskom ovo nije nimalo povoljno.. Jos kazu fer upotreba, drugim rijecima ima limit, koji je veci od uobicajenog na ostalim paketima ADSL-a.. presmijesno...
I moj super kul imba ISP je uveo flat.
http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-plus
Cijena 70km,brzina 512 / 128 kbit/s + fer osnova
Što je previše,previše je.
Ja ovo ništa ne kontam :S Može li neko objasniti ovaj prvi paket, jel to TV i telefon il' šta već :S
arno123 je napisao/la:
koja je brzina tog interneta ako moze da mi neko odg?:)
i mene bi zanimalo koja je brzina tog neta...
cannabis4posho je napisao/la:
Ae tisina, cuj ne isplati se 45 KM = 15gb a ti govoris da se ovo ne isplati.

@ on topic:
Tonbe je stvar ja cu prvi sebi uzeti.
Bolje uzet' pet giga + koristit' tudje accove - izadje ti jeftinije.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.