Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam poklon

904 pregleda · 69 odgovora · otvorena 19.02.2010. u 20:13

E vako dobio sam od frenda jedan steam ,,, user name je " anakin13" na njmu ima cs 1.6 i source i jos par igrica...

E posto meni netreba taj steam zato cu nekom poklonit.

Povodom igre !

Morate nesto pametno napisat i kad se vratim za 1-2h , sta mi se bude svidjelo. taj ko je napisao post i on ce dobit taj steam.

Nema stele jedino kao neko ima 5mil chipova.

Tri cetry sad.-!

daj meni ocu da organizujem ligu steam al nemam steam a sponzor ce biti samo ako je steam pa ako treba dam ti srw
Bogami prejak ti je taj golf 2 .Vozis ko sumaher ;) .Samo eto da nie bilo tog sudara ..jbg .Dobra frizura ;) .Sve najbolje .) .Treba mi taj steam ko hljeb .Hackovali mi 1 kad nisam umro tad .
igram source svaki dan, trebam stim hitno, :*:*
neki dan sam platio cokoladi steam kreditom a nikad ga nisam dobio :*:* ima i takvih ljudi na g.ba:@
Oooj jel' to ti meni saljes nemam pojma ni sta 'e steam a kamol' da ga imam xD
A nemam para da ga kupim,evo jedva za ovj premium na g.ba imao LoL
:*:*

Edit: Odem ja u skolu.I ne stignem se sredit.Pocnu me svi izazivati a cak i cura xD
Dodjem kuci,jedva pade neka petica xD
Odem kod zubara,pokvareni zubi.Mrs u govna
Dodjem kuci i sjednem za komp,kad virus na njeme i nekakvi link uklonjen ikone xD Nabjiem ti komp u guzu
Sjednem za g.ba i tema Steam poklon
Joj nakon ovog ruznog dana jel mi to preostalo ?
Prije 1 mj su mi hackovali steam, nisam ga nikako mogao vratit, support , nista !...
Propustio sam 1on1 Aim Cup na koji sam se htio prijaviti, ali ... Onda ovi mixevi, gatheri . Bar da jedan odigram ...
hitno potreban steam vec jednom scamman i nece niko vise da proda :(
Naguzite se sa Steam
ovo mi je od prijatelja steam , treba mi steam molim te daj mi :)
Ne treba mi steam al volim se ulizivat, sta sam htio da kazem, svaka ti cast sto dajes stim, jako lijepo od tebe, uistinu sam ugodno iznenadjen i jos jednom da ponovim ne treba mi stim ali tebi svaka cast>
ja mislim da pise NAPISATI NESTA PAMETNO, a vi molite daj meni daj meni, lol napisite nesta pametno i bez molbi.
i meni treba steam...vec mnogo puta su me scammali :'(..medju mnogima tu je i cokolada kojem sam send kr a nikada steam dobio nisam..ccc..pa bih volio da poklonis meni ;) ako poklonis nekom drugom ja se opet necu ljutiti i nek mu je sa srtecom :)
edit : i on nije p*cka ako prodaje steam za pare on je normalan ako to radi, a ako poklanja to znaci da je dobrodusan :D
Meni bi steam dobro dosao vidim ima source
5 Miliona hehe Imam al nedam DD
Bog je ljubav , welhavle

peace
daj paru (steam) 'vamo!
Cjele noci ne mogu da spavam.
Ganjaju me ludaci iz half lifea non stop mi he pada pred glavu i pod noge.
Taman kad me to prodje sve fino napadne me neki teror i css, oce plenta na mene c4
Ajd' skontam samo da je to san
Nastavim spavati i opet, nikao da me to prodje ...-.-
Otisao sam kod neke babe vracare, i ona nije mogla da pomogne ............... ali je rekla ima jedno cudo
to cudo je STEAM

Morate nesto pametno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.