Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cs 1.6 Pitanje

130 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.02.2010. u 20:06

1. Srry na 2. temi danas!

Ovako zanima me kako da maknem slicicu ili banner koji se prikaze u gornjem lijevom uglu. (solucija.ba) kada umres il dok se konektujes na server.

znaci to zelim da skinem. Ne znam kako se tacno zove pa nisam mogao nac na g00gle.

Hvala unaprijed!
ne moze se to skinuti ja mislim to ti je reklamiranje hosting servera :S
To ti maknuti ne mozes to je na serveru takav "banner" i to ti je tako kad igras na kgb serverima onda imas kgb banner ..

Svaki server ima svoj neki banner i ti kad ulazis downloadujes taj baner hoces neces moras ..Pa prema tome nemoguce je smaknuti ga ..GL ^^
carNage je napisao/la:
ne moze se to skinuti ja mislim to ti je reklamiranje hosting servera :S
ma moze , samo u cstrike umetneš svoju sliku :)
Ma siguran sam da se moze skinut.

100% ... Jer ima servera gdje je host npr solucija i skinut banner taj ...
To ti je sprite fajl .spr u folderu cstrike/sprites sa imenom od hostinga. Nadji neki blank ili potpuno crni sprite i preimenujes ga u sprite hostinga, overwriteujes i onda ce ti umjesto kgb banera bit crno. Moze bit i pod cstrike/gfx u .tga slikovnom formatu.
codex je napisao/la:
To ti je sprite fajl .spr u folderu cstrike/sprites sa imenom od hostinga. Nadji neki blank ili potpuno crni sprite i preimenujes ga u sprite hostinga, overwriteujes i onda ce ti umjesto kgb banera bit crno. Moze bit i pod cstrike/gfx u .tga slikovnom formatu.
nasao sam u Gfx. Ima fajlova 1.tga , 1.tga.ztmp itd.
Sta mislis o tome da ja sve iz gfx izbrisem ? Bil to moglo' ?
sc00pex je napisao/la:
nasao sam u Gfx. Ima fajlova 1.tga , 1.tga.ztmp itd.
Sta mislis o tome da ja sve iz gfx izbrisem ? Bil to moglo' ?
Ne mozes to radit, otvori .tga fajlove iz cstrike/gfx foldera u photoshopu i vidi ima li baner kgba, ako bude prefarbaj ga crnom bojom i spasi u .tga pod istim imenom.
Evo, upload sam ti

Možeš skinut' na ovom linku

Onda napraviš .tga sličice i ubaciš u cstrike/gfx

<3
Problem rijesen !! Samo sam izbrisao sve iz gfx i radi normala :D

tQ svima !
Samo obrises plugin spec_banner_ads.amxx i zdrao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.