Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam poklon

904 pregleda · 69 odgovora · otvorena 19.02.2010. u 20:13

E vako dobio sam od frenda jedan steam ,,, user name je " anakin13" na njmu ima cs 1.6 i source i jos par igrica...

E posto meni netreba taj steam zato cu nekom poklonit.

Povodom igre !

Morate nesto pametno napisat i kad se vratim za 1-2h , sta mi se bude svidjelo. taj ko je napisao post i on ce dobit taj steam.

Nema stele jedino kao neko ima 5mil chipova.

Tri cetry sad.-!

Ja sam kreten :D
Imal sta pametnije ? :$
Eh ovako pametno da napišem,ne treba mi steam daj nekome kome treba,svaka ti čast što nisi pi**a i što pokljanjaš steam.
E ovako ja sam imao steam i posudio liku steam on promijenio pw i sad ga nemam ..
Zelio bi da dobijem taj steam jer sad nemam niti jedan ...To bi mi puno znacilo ..Kad se sve radi oko toga steama htio bi da imam i ja .. ako je to moguce ..
Da odigram koji mix sa rajom jer sam to nekad vise radio nego sad ...Bez steama kao covijek bez stomaka ali sta se moze ..
Znam da ima puno nas kojima treba steam i da ovaj jedan steam nekom puno znaci pa i meni ..
Al vidi se da ona ovom sajtu ima jos dobrih ljudi koji ce nesto pokloniti i ja da imam viska i ja bih poklonio ali nemam ..

Nadam se da ce biti nesto od toga ..Ako ne onda nema veze ..

Molim vas bez citiranja .. Hvala
Meni treba steam sad da mogu mixat sa jaranom , pa et ako bi mogao dati hvala :$
StormBL je napisao/la:
dobitnik steama je Storm )
who the fuck are you now?
Trebao bih steam jer imam klan svi iz klana imaju steamove a ja ne zato sto me je zajebao lik za steam pls ako mogu dobit treba mi za treninga hocemo da se pripremamo za ligu :P
Mislim da sam zasluzio taj poklon, odlican sam ucenik i imam primjerno vladanje.
To ce me mnogo motivisati da i dalje nastavim sa dobrim ucenjem i primjernim ponasanjem.

- Jos nesto manje vazno: "Sjeti se da sam ti ja nasao musteriju da mjenjas cipove za stemove".
Put kojim čovjek hodi nije lahak, put je istovremeno strman i visok, sretan i tužan, prohodit i nehodit, istovremeno jak i surov i nježan i blag, ali njegov kraj je uzvišen i neponovljiv.
Meni steam ne treba, ali bih volio da ga dobijem da ga poklonim jednom jaranu. Uvijek je sa nama na TS-u i mi vazda picamo mixeve sa nijemcima a on nema steama momak pravo, zao mi da ne iskoristim njegov potencijal. Imao sam jedan koji sam mu posudjivao da igra ali sam ga dao liku i promijenio pass....
Pa eto.. ako nije problem, bio bih ti zahvalan
Daj ga meni, moja mama i babo nemaju para da mi podaju pa ne mogu uzeti taj stim =]
Dobro se dobro vraca kk xD
iGod je napisao/la:
who the fuck are you now?
Plagijat

_

OT : jel to ne daš svom drugu dinoxusu koji je obavio blowjob kada ti je to bilo najpotrebnije

Meni netreba steam,tebi svaka cast sto poklanjas jer malo je onih na forumu koji bi poklonili steam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.