Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomozi.ba

215 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.02.2010. u 00:43

Pomozi.ba je novi način razmjene informacija među korisnicima. Svjesni smo činjenice da većina našeg stanovništa posjeduje nedovoljno ili nikakvo znanje engleskog jezika. Obično tu nastaje problem, kada treba pronaći neko brzo rješenje na internetu ili pronaći potrebnu informaciju u datom trenutku. Sve ste pronašli ali ono što Vama treba zapravo nedostaje.

Zbog toga smo odlučili stati u kraj svim patnjama pri pronalasku potrebnih stvari, nerviranja tokom pretrage te gubljenja dragocjenog vremena. Pomozi.ba pruža brzu i jednostavnu uslugu traženja informacija i odgovora. Proces registracije traje manje od minute, a nakon Vam se otvara novi svijet informacija i znanja. Sve što Vas zanima i što ne znate, jednostavno možete pitati, a ostali korisnici će ponuditi svoje najbolje odgovore na dato pitanje. Jednostavno je i lahko za korištenje, i čak ako ste tu samo da se zabavite, granice su neograničene.

Ne mora značiti da Vam treba samo pomoć od drugih, jer i vi podjednako možete učestvovati u odgovaranju pitanja koje su postavili drugi članovi te im tako pomažete svojim doprinosom i znanjem. Da ne bude sve tako monotono, postoji i sistem bodovanja koji će razlikovati svakog korisnika po njihovom doprinosu znanjem i odgovorima Pomozi.ba portalu. Svaka dnevna posjeta vam donosi bodove, kao i postavljanje pitanja, a već pretpostavljate, da, najviše bodova nosi onaj odgovor koji pomogne u rješavanju problema. Naravno, tu su i drugi bodovi koji će pomoći u izgradnji reputacije svakog korisnika pojedinačno.

Naš cilj je doprinijeti narodu Bosne i Hercegovine u što lakšem i bržem pronalsku svih potrebnih odgovora na jednom mjestu.

Bez Vas nema ni nas, stoga doprinesite ovoj zajednici svojim znanjem, te tako pomozite drugima.

Jednostavno... Podijeli znanje. Pomozi drugima.

Nadam se da nije problem sto ovo postavljam, jer sam vidio da je i prije neko imao slicnu ideju ali je zavrsil lose... pa evo... beta faza je pokrenuta, ima nekih nepravilnosti sto se tice prevoda, ali za max 7 dana se rjesava i to i ide update sa novim funkcijama...

Hvala :D
Ja mislio ovo nekakva stranica za pomaganje onima koji su u borbi sa nekom bolešću ili socijalnim slučajevima... Teško da će opstat ova stranica drugo, ali dobro je urađena, sviđa mi se...
Džabe ovo, opet će na Gamers doć' pitat kako se ispeče jaje na oko.

Kažeš ne zna narod engleski.. Ne zna narod ni srpski kako treba, kamoli engleski da znaju ... Kad mi napiše "ne znam" spojeno, oko bi mu izvadio.
Jel se moze znati ko stoji iza ovog projekta ? ako treba na pm :) ... Pitam cisto zbog toga sto je ovo vec postojalo prije ... pa da vidim jesul isti ljudi opet pokrenuli
LinuX je napisao/la:
Jel se moze znati ko stoji iza ovog projekta ? ako treba na pm ... Pitam cisto zbog toga sto je ovo vec postojalo prije ... pa da vidim jesul isti ljudi opet pokrenuli
Nije ovo ona ekipa
v3Tr0x je napisao/la:
Džabe ovo, opet će na Gamers doć' pitat kako se ispeče jaje na oko.

Kažeš ne zna narod engleski.. Ne zna narod ni srpski kako treba, kamoli engleski da znaju ... Kad mi napiše "ne znam" spojeno, oko bi mu izvadio.
"U nas" narod zna samo slikovni jezik

Drugi ne razumiju....

(Detaljni slikovni) !
Evo, registrovao se i nije mi stigao aktivacioni mejl, a opciju za slanje novog nemaju.

GG.
Stranica je jos u beti, a kazem, nove opcije se dodaju za 7 dana.

Ako si regan na hotmail, bude ti u junk mailu, sa gmailom prolazi bez problema :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.