Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

facebook

202 pregleda · 13 odgovora · otvorena 10.02.2010. u 12:34

pozz znaci imam jedan problem!!!! sa FB nemogu se ulogujem sa svojim accountom niti sa sestrinim ! NZNM STAJE

Account Unavailable

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.

POMAGAJTE!:*:*:*
Meni moze probaj sa drugim browserom,mozda mogne,ako ne bude moglo nekoliko dana onda kontaktiraj support pa ti oni jave ako uspiju procitat al ovako nezz onda meni moze
Pise ti sve fino. Pokusaj za nekoliko sati ?
elow je napisao/la:
Meni moze probaj sa drugim browserom,mozda mogne,ako ne bude moglo nekoliko dana onda kontaktiraj support pa ti oni jave ako uspiju procitat al ovako nezz onda meni moze
probao sam sa google chrome i isti shit
I meni se to javljalo , par puta , vjerojatno da je do samoga FB il browsera , al moces vjeruj mi nakon nekoliko minuta !!
probaj za par sati, moce
OMG :/ citaj

Account Unavailable

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.

Racun nepristupacan

Vas racun je trenutno nepristupacan zbog odrzavanja stranice. Trebao bi biti pristupacan kroz nekoliko sati. Izvinjavamo se na neugodnosti

./
LoKi je napisao/la:
OMG :/ citaj

Account Unavailable

Racun nepristupacan

Vas racun je trenutno nepristupacan zbog odrzavanja stranice. Trebao bi biti pristupacan kroz nekoliko sati. Izvinjavamo se na neugodnosti

./
ma djaba se trudis da je htjeo da zna problem skonto bi
DrawN je napisao/la:
Pise ti sve fino. Pokusaj za nekoliko sati ?
Ma momak je tvrdoglav i ne želi shvatiti da neke stvari ne zavise od njega
Pokusaj za par sati..... Imaj strpljenja jer ko ceka taj i doceka..
nece jos a mojoj sestri radi!!!!!:@:@:@:@
Do njih je a ne do tebe zato samo strpljenja neka proradit ce do sutra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.