Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pomoc] Facebook acc

287 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.04.2010. u 16:47

Pozz!

Kao prvo, prije svega bi napomenuo, da sam ja dovoljno ovdje dokazao svojim zalaganjem, pokazao ko sam i sta sam, i da stvarno ovo sledece za sta cu vas zamoliti ne bih trazio u druge svrhe.

Od prijateljice (ako treba i puno ime i prezime, nije frka) mi je provaljen fb profil... Promijenjen pw, tako da ne mogu uci u profil. Sto je jos gore, i pw od mail adrese na kojoj je taj profil registrovan (ili bio registrovan, ako su ga promijenili) je promijenjen. Ne mogu cak ni uci u mail da bi pokusao restartovati pw od fb-a. Pokusavao sam i ici na "forgot your password" slijedio one upute al kad dodjem do onog "secret question" izbacuje me jer je ocigledno i ono promijenjeno.

Ja znam da postoji onaj fazon fishinga, al nit znam kako se radi nit bilo sta.

Dal postoji drugi nacin, ako ne, onda da mi neko pokusa objasniti vec gore spomenuti. Ili pak postoji neki drugi nacin, neki bezbolniji, jednostavniji...

Molio bih za pomoc. Kao sto rekoh gore, mislim da me svi znaju ko sam i sta sam, tako da ovo zaista trazim jer mi treba u vez kolegice.

I da, mozda bi bilo najbolje da se javite privat-om jer ce raja iskuristiti odgovore u druge svrhe...

Hvala unaprijed!
Ko si i šta si ?

Nadjes ko je provalio i zavrneš mu šijom. Najbezbolniji put.
Ti idole što pišeš potrudit ću se da budeš banovan. Svi znamo koliko je Burek ovde pomagao svima . Brate odeš na njen profil prijavi/blokiraj osobu imas opciju profil hackovan popuniš sve. I ako nas 5 barem prijave vratit će šifru
Pokusaj preko alternativnog e-maila ( koji je regan na tu mail adresu ) Ili secret answera ne e-mail. ;) uzivaj
Samo brate prijavi Account i daj nama link. Ja cu prvi prijavit profil da ti ga vrate
phishing ti je zapravo fake login , znači uzmeš source failbooka, napraviš login.php i namjestiš u .php skripti da ti pamti passworde, a nakon logiranja na phishu, on redirecta na pravi failbook. problem je u tome što moraš znat ko je ta osoba što joj je uzela password, i da joj pošalješ, uz to, ta osoba mora bit uber morbidna da ne vidi da je to phish...

osim phishera, možeš mu poslat stealer, keylogger ili RAT, ali opet, moraš znat ko je osoba i ona mora to prihvatit. možeš probat i scammanjem, tj. pravljenjem fake mailova i slanjem na adresu te tvoje prijateljice, pa možda ti i pošalje, osim ako nije pročito ToS i ne zna da failbook servis nikad neće tražit tvoj password.

kako god, bit će teško, ali možeš pokušat, neaš šta izgubit, ali da je meni to bilo, ne bi se peglo, nego bi novi acc pravio.

a ako misliš da postoji program da ukucaš mail i pritisneš hack this account , to ti nažalost, ne postoji
nisam registrovan na failbook, pa ne znam na koji način možeš da vratiš password, ali eto sretno

^^
Mislim trenutno da ne postoji "hack" za fb acc.

Tako da probaj vratiti pw od e-mail adrese, alternative ili tajno pitanje. Ne vjerujem da su bili toliko oprezni da i od e-maila mjenjaju to.

A neko je gore naveo da se prijavi profil kao da je hakan.
Ne bi rekao da radi, ali probaj. Ipak na fb je nekoliko miliona korisnika.. Valja se tu snac :P

A u ostalom, kad saznas ko je.
Ubijes behar u njemu, i rece ti pw :)
My account has been hacked.
If you believe your account has been hacked and you can still access your login email address, you can secure your own account by resetting the password from this page: http://www.facebook.com/reset.php, or by selecting the "Forgot your password?" link that appears above the on the login page. An email will be sent to you with steps for completing the process.

If your account has been hacked and the login email on your account has also been compromised or has been changed by the hacker, please send us information about the account so we can look into it further and hopefully restore access. Please click here to submit your report.
http://www.facebook.com/help/?faq=15838

I ovo:
http://www.facebook.com/help/?page=1011#!/help/contact.php?show_form=hack_login_changed

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.