Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

facebook

104 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.05.2010. u 22:27

Dali neko zna mozda kako blokirati nekim osobama da vide zid nebi da ih brisem neka rodbina 9-) al nemaju sta ni da gledaju xDDD ako moze kako to da se uradi hvalaaaa unaprjed :D
kliknes gore u desnom cosku na svoje ime i prezime, pa imas one postavke privatnosti, idi ono kao lista blokiranih ili nesto slicno pise, uglavnom mislim da je zadnja opcija u tim zadanim, i samo unesi tu ime i prezime osobe koju zelis blokirati i klik na add
kad ja njih blokiram imaju me u prijateljima??? al nevide nista :D
e mozel meni neko rec kako skinut nekog sa bloka ... ja nisam mogao nac trazio sam po postavkama
hahaha ma boli te k. neka gledaju ako ih interesuje, sta imas kriti

ako smaraju blokas il izbrises i nece vise.
PsychOo je napisao/la:
kad ja njih blokiram imaju me u prijateljima??? al nevide nista :D
nije,kad ih blokiras nemaju te u prijateljima niti ti mogu uci na profil da te dodaju, isto ko da si ih ban :D

ides ovako :
gore desni ugao : Account--->Privacy Settings--->Personal Information and Posts--->e onda sve ovo sto ne zelis da ti gledaju ides na to valjda ti pise sad everyone kliknes na to i ides costumize i onda se prozor otvori i dole ti pise " hide dis from " i tu nadjes ime i prezme i ne mogu ti vidjet i tako svaku stvar pojedinacno koju neces da gledaju oznacis ih tu i ne blokovat ba :D

EDIT : ako si ih vec blokovo idi Account--->Privacy Settings--->Block List--->nadjes ih i remove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.