Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

Facebook problem

136 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 10:52

Your account was recently accessed from a location we're not familiar with. For your protection, please review your recent activity to make sure no one is using your Facebook account without permission.

Reviewing your activity takes just a few moments. We'll start by asking you a couple of questions to confirm that this is your account. (If we recognize your computer, you'll be able to skip this step.)

Promijenio password i sve i nece da udje.
Isao do 3 step i neke slike da pogadam slike od raje a pola ih neznam sto su me dodali.
Ikakve sanse da vratim.

Ajd odg za 10-20 minuta jer sam u internet klubu.
Neki bag, uce ti kasnije

tako mi je bilo milion puta
pogledaj e-mail sanduce da ti nije dosla kakva poruka za aktiviranje, ako ti nije nista doslo sacekaj posto je opet poceo da steka fb !
treba ti doc e-mail da si aktivirao novi pass i da ga aktiviras trebas otic u e-mail postu i vidit da li je dosla poruka od facebook-a i da pise da si aktivirao pass i onaj link . Trebas samo na taj link kliknut i aktivirao si novi pass. Nadam se da sam pomogao 9-)
tako je i meni dolazilo kad sam se pokusao prvi put sa mobitela loginovat,ono neda mi pa ajd,ja kasnije na compu pa ono pise isto,tak i kaze mi da sam se pokusavao iz norveske loginovat,ono nidje veze:S al smao kliknes da jesi ti to bio i onda ce sve radit kako treba
mora ti novi pass doci na e-mail probaj onda

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.