Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 15 bodova

Facebook freezer(need)

417 pregleda · 23 odgovora · otvorena 17.06.2010. u 18:09

Trebam facebook freezer da radi da nema virusa Link saljite na PM ili na odgovor ako nije wareZ.Ko mi pomogne dobiva 15 boba!Bez virusa,da je free downlaod,i da radi!
Posalo valjda mu radi ..
Ako nebude radio javi se na gb dat cu ti jos 1link,ali meni radi
GL
dYi je napisao/la:
Posalo valjda mu radi ..
Ako nebude radio javi se na gb dat cu ti jos 1link,ali meni radi :)
GL
neradi izade ovaj error evo slike napiso gore e-mail kako ide na info i evo sta izade

M1X1 je napisao/la:
neradi izade ovaj error evo slike napiso gore e-mail kako ide na info i evo sta izade

prije nego sto pokrenes idi
na freezer desni klik i run as administrator
M1X1 je napisao/la:

Hmmmm meni radi mogu sve normalno..
To je tebi onda nesto do kompa ali nije virus..:S
Eo ako nadzem ovaj 2link sto sam imao posaljem ti ali cisto sumnjam da iko ima sem Jasona )
iso desni klik run as administrator i nece ponovo napiso msn zrtve i nece :S isti error
taj program ti je isto kao kada pogrijesis 20-ak puta pw
M1X1 je napisao/la:
iso desni klik run as administrator i nece ponovo napiso msn zrtve i nece :S isti error
Probaj ovaj
al moras run as administrator
znam ali imam prob sa ovim program i na kraju kome to uradim mora ra promjeni pw i know
Rješenje
Probaj sa linkom što sam poslao na PM.
Trebalo bi da radi.
voLume je napisao/la:
Probaj sa linkom što sam poslao na PM.
Trebalo bi da radi.
skino sam i zarazen je sa 3 trojana skenirano s avg a massiv ni toj neradi stalno mi saljes isti ali sa drugih str za downlaod
reper3000 je napisao/la:
OVAJ ???

Video ovde
skini ti sebi virus :S nemoj meni skiite ljudi 1 prije nego sto mi posaljete link pa vidite radi li :BA
M1X1 je napisao/la:
skini ti sebi virus :S nemoj meni skiite ljudi 1 prije nego sto mi posaljete link pa vidite radi li :BA
pa skino sam ja sebi to
al meni komp nece da ga pokrene
reper3000 je napisao/la:
pa skino sam ja sebi to
Pa zato sto ima virus procitaj dolje komentare :S
M1X1 je napisao/la:
ako nije virus neces ga naci ...
reper3000 je napisao/la:
pa skino sam ja sebi to
Dečko potrudit' ću se da dobiješ ban sa Gamers.ba makar 7 dana Program koji zauzima Size: 0.37 MB ? Ban
M1X1 je napisao/la:
mora ti prikazivati kao virus jer svi ti "freezeri" razni "patchevi", "stealeri", "keyloggeri" u sebi sadrze .dll fajlove koje antivirus prikazuje kao virus, ali ustvari ne mozes napraviti stetu na svom racunaru ... naravno ima i takvih sa kojim mozes zaraziti svoj komp. , zato prije downloada pogledaj ostale postove da li radi itd.

btw. za ove gore sto su postavili linkove u temi, brisite linkove jer je to warez i dobit ce te ban ... ( znam da ja nemam ovlasti da vas upozoravam, ali eto lijepo je nekad i upozorit )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.