Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook virus ?

208 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.08.2010. u 17:49

Naime nesto sam pokupio ne znam ni ja, na chatu samo saljes poruku ostalim.. " url.ba/vx53
novi skin za fb idi provjeri i vidi da li ti se svidja...ako ne onda ok... meni su predobri"

Zna li neko koji je ovo q, i kako da se rijesim ovoga?
Odes log of izbrises sve cookie,i ponove udjes na www.facebook.com
Kakav virusa ba omfg -.-

Neko ti je usao na profi, vjerovatno si nasjeo na phishing, i šalje poruke da svoj phishing proširi.

Promjeni facebook šifru dok ti nije promjenio ....
Player10 je napisao/la:
Odes log of izbrises sve cookie,i ponove udjes na www.facebook.com
hvala sad cu probati
dixbn11 je napisao/la:
Kakav virusa ba omfg -.-

Neko ti je usao na profi, vjerovatno si nasjeo na phishing, i šalje poruke da svoj phishing proširi.

Promjeni facebook šifru dok ti nije promjenio ....
Nije i menu su neki likovi slali to
Player10 je napisao/la:
Nije i menu su neki likovi slali to
PA TO JE PHISHING OMG IDI NA TAJ LINK AJ IDI .... traži ti da se loguješ, aj loguj se paš vidjet šta će biti
usao sam i isti poblem se i meni desio sad nema kad sam ono uradio!!!!
cuj virus na fb, obrisi cookies, history, ako ne pomogne obirsi skroz FF pa opet instal.
evo promijenio sam pw, izbrisao kukije i gore navedeno.. nadam se da ce biti sad ok.. Hvala na odgovorima....
Da, nasjeo si na phising.
TI kucas svoj mail i pw a ono ti automatski zapisuje email i pw i redirektujete te na www.facebook.com.
ediNho je napisao/la:
Da, nasjeo si na phising.
TI kucas svoj mail i pw a ono ti automatski zapisuje email i pw i redirektujete te na www.facebook.com.
ne kontam. sta sad ja tu trebam da radim ??
tATON1 je napisao/la:
ne kontam. sta sad ja tu trebam da radim ??
Več si uradio, promjenio si pw i tako ti neće više slati te poruke. Prvo provjeris da nije virus. Kucas u adress bar view-source:linksajta i ako nije nesto zajebano onda uđeš. Tako sam ja sad da nebi mi počelo spamat.

Pozz. Ako ti nešto nije jasno, javi se na PM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.