Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook zid ili wall

256 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.07.2010. u 23:22

Imam jedan problem sto se tice mog facebook profila.. znaci imao sam jedan profil koji sam dugo koristio i sad iz odredjenih razloga napravio sam drugi profil koji takodjer namjeravam da koristim max.. Sad me interesuje kako da napravim ovo: "Kad kliknem profil na svom accountu zelim da mi se odma otvori zid tj wall al meni se otvara info stranica tj stranica sa mojim podatcima.." da izvinete boli me k. za moj info valjda ga znam :D Et hvala unaprijed..

I meni se isto desilo,ali sam ga odneo kod majstora.

Post dobio šamar od KillaOR

Izaberi svoje postavke o privatnosti => prilagođavanje podešavanja i nastimas sebi kako ti godi ;)
Boozywoozy je napisao/la:
I meni se isto desilo,ali sam ga odneo kod majstora.
hahahaahh

Post dobio šamar od KillaOR

McCafe je napisao/la:
Izaberi svoje postavke o privatnosti => prilagođavanje podešavanja i nastimas sebi kako ti godi ;)
Zar se moglo na ovaj gamers.ba registrovat jos vise dbl.. Kume opcije privatnosti halo ba o cemu pricas.. Nisam toliki debil da neznam tamo pogledat u tom je i fzn nemogu naci tu opciju da "namjestim sebi kako mi godi" :S A ovaj gore se puko necim opasnim cuj odneses majstoru. Joj sad sam se sjetio sto sam prestao dolazit na ovaj g.ba :S:*:*
SYKE je napisao/la:
Zar se moglo na ovaj gamers.ba registrovat jos vise dbl.. Kume opcije privatnosti halo ba o cemu pricas.. Nisam toliki debil da neznam tamo pogledat u tom je i fzn nemogu naci tu opciju da "namjestim sebi kako mi godi" :S A ovaj gore se puko necim opasnim cuj odneses majstoru. Joj sad sam se sjetio sto sam prestao dolazit na ovaj g.ba :S:*:*
Burga mani se vrijedjanja,,, ko ti je kriv sto si "pametan" koristi malo logiku i tu gdje sam ti ja rekao podesi kako treba "Stvari koje drugi dijele" i trebalo bi da ti prebaci odma na zid a ne na o meni!

Zasluzio si vise od jednog samara ! 9-)
Imaš odma gdje ti gore piše info sa lijeve strane odma pored piše Zid.
nemojte biti gl*pi bolan to ti je tako zato sto ti je profil tek napravljen,popuni sve informacije i svremenom to samo nestane :S stvarno ima svakakvih kr**ena na ovom g.ba :S
Pa pouni te informacije i cao...ffs

Zar je toliko problem taj jedan klik vise? Sumnjam da to mozes namjestit.
to ce ti bit tako dok ti se ne popuni ono ispod profila koliko budes na fb kad ti to nestane otvarace ti zid odma ako kontas na sta mislim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.