Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 140 bodova

Facebook Page

489 pregleda · 28 odgovora · otvorena 07.10.2010. u 14:33

Pošto nemam Facebook account, pitam vas, članove Gamersa da mi pomognete u inviteanju prijatelja u Facebook page mog sajta.

Nagrada nije problem, trenutno je 140 bodova ali mogu nabaviti ukoliko je potrebno.

Ako nećete bodove mogu vam dati International(većinom iz Francuske i United Kingdom) Facebook accounte, naravno sa passwordom. Meni nisu ni od kakve koristi jer mi trebaju samo članovi sa Balkana na sajtu, a i u pageu.

Link page-a:

Balcan Security

Pobrinut ću se da svaka osoba koja je inviteala koliko god prijatelja dobije makar jedan pišljivi aplauz, iako to nije neka nagrada, znam...

Kontaktirajte me isključivo preko PM-a na Gamersu.

A može i preko GTalk-a:
[email uklonjen]

Hvala,
Poslat cu ja par invinta
Sve za brata!

Izadji nekad na MSN trebas mi

Btw. mozda izgleda malo, ali nemam toliko puno prijatelja, oko 450, a i poslao sam zahtjeve samo onima za koje sam siguran da ce se zainteresovat.

bye bye

Post dobio aplauz od mirofa

348 poslao. Sretno
Usao i poslao zahtjeve !
Your friends will receive a suggestion from you to like this Page.
Posaljem i ja kolko budem imao volje da klikam, no frx =)
Poslao 200 , sad ce mi jaran poslat jos 450 , i veceras ce mi drugi jaran poslat 1500 pozivnica ( nema sad vremena )
Evo poslao sam i ja neke pozivnice.
Haj poslaću i ja koji invite.

Kako ono ide ona skripta da ih sve označim ?
Et ga poslo sam 149 .... btw nije mi do nagrade itd :S

EDIT: evo ga jubilarni 1000. post xD
poslao sa jednog acc 279 + dao preko 150 balkan fb acc.. pa nek salje sam lagano (:
Hvala svima,
Neko od Global Moderatora / Administratora će vam podijeliti aplauze, a što se tiče Lime njemu sam poslao international facebook accounte. Ko pozove najviše prijatelja u page dobit će ove bodove,a može dobit i dodatnih 200 koji će bit poslani najvjerovatnije od drugog korisnika Gamersa.
200 i nešto invajta, imam negdje oko 250ak prijatelja !

- Ostalih 50tak cu kad mi se dadne, nadam se da je od pomoći.

Rješenje
evo ide oko 2500-3000 inviteova, bit ce edit ako treba ss

Post dobio aplauz od mirofa

Sretno sa BS

Poslao sam mu par domacih akaunta.
230
Poslao sam preko 4.000 inviteova, tačnije ja i moji prijatelji. HF

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.